Au pair, Preparing

Wat een geregel…..

Zo maar weer is even een update geven van mijn avontuur ;) Veel gedaan afgelopen week.

Vorig weekend alle papieren binnen gekregen voor mijn visum en natuurlijk gelijk alles ingevuld. Dan betaal je en krijg je natuurlijk weer een mededeling dat het verwerken van je betaling maximaal 2 werkdagen kan duren…. Alsof ik niet al lang genoeg wacht op alles…..Maar goed betaling is rond en alles loopt voor het visum.

Haha en dan was er nog een avontuur bij de huisarts voor mijn medische verklaring…. Bij het bellen voor een afspraak kreeg ik de mededeling dat ze niet doen aan medische verklaringen…. Lekker dan. Na enig aandringen mocht ik er bij de assistente mee langskomen, dan zouden ze het gaan bekijken aangezien ik het toch echt nodig heb…. Bij hoge uitzondering werd het toch ingevuld. En ja hoor, volgende ‘probleem’. Ik had nog nagevraagd of ik iets mee moest nemen maar dat hoefde niet. Eerste vraag van de huisarts? Heb je je vaccinatieboekje mee? En heb je al een TBC test gedaan? Zucht, lekker dan. Woensdag gelijk naar utrecht voor de test maar dat betekende dat ik vrijdag weer terug moest voor de uitslag…. snap je al dat ik er moe van wordt XD Maar goed, uitslag was goed. En uiteindelijk kon gisteren alles ingevuld worden en gelijk alles opgestuurd.

Lang leven de mediamarkt! Ze hebben vanaf afgelopen woensdag 1800 tot en met zondag BTW vrij! En aangezien de koers waardeloos is, 1 dollar is 1, 08, hier maar een camera en laptop aangeschaft.

Zo alles en iedereen is weer op de hoogte ;) ik ga veder afwachten….

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.