1e Aupair jaar, Au pair

Week 1 – 22 Februari 2016

Het is zover!!! Vandaag begint mijn avontuur aan de andere kant van het water! Op dit moment zit ik in het vliegtuig van Amsterdam naar Londen. Ik neem jullie mee in mijn route en hoop het vanavond al online te kunnen gooien! Ik zal steeds aangeven waar ik ben!

Vanmorgen zijn we om 10 uur vertrokken uit Houten. Om vervolgens rond 11 uur Esra nog even te zijn. Zij
vertrekt om 13.00 naar amerika. Even staan kletsen samen met onze moeders. Met de hele meute, ja… Judith, evie, mama en joska en ook kuijper entertainment (bart, esther, denesia en esmee)waren aanwezig.
Om 12 uur was het tijd om door de douane te gaan. Dikke knuffel en een kus en gaan met die banaan! Gelukkig geen problemen bij de douane en met 10 minuten liep ik in lounge 3. Snel esra nog even gedag gezegd en geknuffeld want we zien elkaar tenslotte de komende 13 uur nog niet…. En dan wachten…. Gate D28…. lekker de laaste in de rij, zucht… is toch best een eindje.
Nu hang ik ergens boven england, en het eerste wat me opvalt is toch wel dat iedereen links recht XD haha. Straks deel 2 van de trip!

image

Zo ondertussen zit ik net in het vliegtuig naar New York! Het landen net was niet heel netjes…. veel kabaal en gestuiter… maar goed. Bij aankomt in londen werd ik al opgewacht door een mevrouw met het bordje New York JFK BA115 van haar kreeg ik een pas extra snel door de douane te gaan Ivm korte overstap tijd van 1 uur en 45 minuten!

image

Wat je kort noemt HIHI… helaas bij de douane even tegen gehouden. Ik had volgens hun teveel vloeistof mee… terwijl alles Max 100 ml was en totaal Max 1 liter en in een gesloten zip zakje… zucht mijn zakje was te groot aldus de douane… vervolgens was ik al te vroeg bij de gate dus even moeten wachten 10 minuten. Had ik mooi even de tijd om te whats appen met Nederland.

image

In het vliegtuig gekomen had ik me verheugd op een stoel bij het raam… moet ik het al verklappen? Volgens mij weten jullie het al…. wel aan een raamstoel maar geen raam!!! Wel 2 meter beenruimte, want zat bij de nood uitgang ;) beetje jammer alleen dat ik nu heel beperkt zicht heb naar buiten, want dat kleine inimini raam in de nooddeur zit bij de vleugel… heb ik dus ook vrij weinig aan…

image

Goed…. 2 uur onderweg en stiekem toch een dutje gedaan ;) gevolg was wel dat de stewardes mij wakker maakte want ze had eten voor mij! Gluten vrij! Beetje jammer alleen dat het vis was… maar geloof het of niet mam, mijn bakje heb ik keurig leeg gegeten ;) het tilapia with tomato and fennei sauce. Vis aardappelen en wortels met selderij…. ondertussen hebben we nog 4280 km te gaan, 5 uur 24….

Goed… nog 2.5 uur te gaan…. heb het koud ondanks de deken die ik heb gekregen…. ben moe en heb hoofdpijn… zucht ik snap niet hoe mensen die zolang vol kunnen houden…

1.5 voordat we landen kreeg ik snackbox. Aangezien mijn bio klok zegt dat het 2330 is had ik inderdaad wel aardig trek…. helaas…. sandwich met zalm! BAH alleen de geur al…. de 10 druifjes heb ik opgegeten en er zaten zelf rozijnen in! Wie bedenkt dat, rozijnen. Gelukkig is liesje overal op voorbereid en heb ik lekker gesnoept van de gluten vrije stroopwafels!

Goed! Alles veder goed gegaan! Geen lang gedoe bij de douane,even kort in de rij maar. En mn koffer kwam direct toen ik kwam aanlopen!! Mazzel! Nu wacht ik samen met mn chauffeur op 2 Poolse meisjes en dan gaan we door naar oakdale  oor de trainingschool! Maar daar volgende week meer over!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.