1e Aupair jaar, Au pair

Week 1 – 23 Februari 2016

Do I have to talk English to you? Or maybe we can keep talking in het Nederlands! Jaja eindelijk weer even Nederlands dat uit mijn vingers komt!

Wat een nacht! Om 22.00 ben ik braaf gaan slapen, maar toch een beetje jammer dat mijn biologische klok zei dat ik om 2 uur weer wakker mocht worden…. En daarna heb ik elk uur op de klok gezien…. Maar ach! Hee mij hoor je niet klagen.

Vandaag mijn eerste dag gehad op de St. John’s University in Oakdale. Ik zit in klas 108, helaas niet bij Esra. De klassen zijn ingedeeld met au pairs uit dezelfde regio. Ja klassen… Er zijn op z’n minst 100 meiden! En een paar jongens ;) De eerste les ging vooral over het zijn van au pair. Wat kan je wel en niet doen, en nog het aller belangrijkste hoe je je moet gedragen bij de eerste ontmoeting! En verschillende activiteiten die je zou kunnen doen met de kinderen.

En dan heb je nog de maaltijden…. Smorgens is er speciaal voor mij gluten vrij brood geregeld! De meisterbäckers van schär! Heerlijk, wel even in de toaster want is het bevroren! Smiddags aten we warm, rijst met bonen, raar vlees XD en spinazie, het was een soort van te eten… Savonds had ik een beetje pech…. Er stond spaghetti op het menu, en voor mij hadden ze ZALM geregeld met een broodje en saus…. Helaas zalm is een no go voor mij, alleen die geur al! Snel gerent naar de saladebar om de kip weg te pikken. Het resultaat was een broodje kip met knoflooksaus, mmmm.

Savonds weinig gedaan… Poging gedaan voor uitzending gemist, maar de WiFi is zo sloom…. Toen maar overgeschakeld naar een filmpje op de USB. Ook heb ik kaartjes gekocht voor de New york Tour en om op de top of the rock te gaan! Welterusten! Onee, als jullie dit lezen is het alweer morgen…..

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.