1e Aupair jaar, Au pair

Week 1 – 24 Februari 2016

5425_1694215740851978_508115255843738673_n.jpg

Zo dag 2 zit er al weer bijna op! Het is 8 uur geweest en onze lessen zitten er op! Vandaag was het een lange dag. van 8 tot 8 les….
Oja en hoe mijn nacht was? Beter dan gisteren in ieder geval…. Geslapen van 22.00 tot 5.00 en toen was ik klaar wakker….

In de lessen tot 5 uur zijn we veder gegaan op waar we gisteren waren gebleven. Hoe om te gaan met de kinderen, je communicatie stijl, en het positief benaderen van situaties. Daarna begon het leukste gedeelte van vandaag! Een oud politie agent kwam langs om met ons de wetten door te nemen die wij absoluut zouden moeten weten. De man maakte overal een grap van, en liet veel regels zien door middel van een rollenspel.
Na het eten hadden we nog een verplichte theorie cursus van het rode kruis, en geloof me… Het rijden in Amerika is nog best anders dan in Nederland…. Wist je dat er in sommige staten een regel is dat er binnen een halve mile van een school niet mag praten/bellen/alles wat geluid maakt….

Vanavond op tijd naar bed… wekker staat op 6.30… s’morgens EHBO en reanimatie en s’middags we’re going to the city!!!! (volgens chris mogen we geen new york zeggen… want daar zijn we al XD)

-X- Liefs Lisa

4 gedachten over “Week 1 – 24 Februari 2016”

  1. Hallo Lisa, ik vind het erg leuk om je blog te lezen! Zo kunnen wij ons een voorstelling maken, hoe zorgvuldig alles gaat! Geniet van je bezoek aan de “city”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.