1e Aupair jaar, Au pair

Week 1 – 25 Februari 2016

Laten we beginnen met het goede nieuws…. Ik heb uitgeslapen! Haha tot 6 uur πŸ˜… het ontbijt was vandaag vroeg omdat de les vroeg begon.

Vandaag stond in het teken van Ehbo en reanimatie… al hoewel…. echt veel geoefend heb ik niet aangezien ik bij de derde keer compressie geven al een bloedneus kreeg. En omdat ik toch al mijn ehbo en reanimatie heb (en die ook had meegenomen! ) mocht ik stoppen;)

Om 2 uur begon dan het grootste feest! Ons diploma!!! Iedereen is geslaagd en dat gaan we vieren in….

image

New York!!!! En nee… dit is niet mijn foto ;( zou het wel willen… HAHAH….
Over foto’s gesproken… Volgende week als ik alle tijd heb ga ik een album aanmaken om in te zien… maar de wifi is niet zo best hier…. Onderaan deze blog zal ik wat foto’s plaatsen om vast een beeld te krijgen

En hoe ik New York zou omschrijven?in 1 woord waanzinnig! Overal waar je kijkt vanaf het moment dat je de tunnel uit komt zie je lichten en gebouwen niet lager dan 20 verdiepingen…

Tijdens de tour die we kregen van een Inside New yorker hebben we vreselijk gelachen. De man bleef maar ratelen! Na 5 minuten werd er toch maar gevraagd of het alsjeblieft iets minder snel kon. Hihi. Het enige minpuntje was dat het wat regende… dus vele foto’s mislukte daardoor omdat de focus op de regen was en niet op het gebouw…..

Na de tour, zijn we Top of the Rock gegaan. Wat een uitzicht! En wat een wind! Het waaide beneden al hard, laat staan op verdieping nummer 69!

Doordat we lang op de top waren bleef er minder tijd over voor vrij tijd… en werd het wel heel erg krap op langs time square te gaan… helaas… maar zoals ik van de week al hoorde van mijn begeleider in ohio de goedkoopste staat als het gaan om het kopen van vliegtickets, dus de kans is vrij groot dat ik misschien nog wel een keer terug ga ;)

Helaas wilde de wifi niet gisteren door een storing…. en ook de foto’s erin zetten wilt niet echt lukken. .. die houden jullie te goed!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.