1e Aupair jaar, Au pair

Week 1 – 27 Februari 2016

Ja mensen! De eerste dag heb ik overleefd! Ik heb heerlijke geslapen in mijn nieuwe bedje, en werd zelfs wakker gemaakt door de wekker! Ja de wekker….. Ik mocht uitslapen van mijn hostfamily, maar op de een of andere manier wilde ik toch de wekker zetten.

Vandaag mocht ik vooral kijken, kijken, en nog meer kijken. Zie hoe het leven er hier aan toe gaat, en geloof me dat is toch echt wel anders dan ik gewend ben. Eten wanneer je wilt en wat je maar wilt! OMG Ik moet toch echt wel een soort van ritme daarin vinden…

Vandaag ook samen met de vader boodschappen wezen doen, omdat het enige gluten vrij wat ze huis hadden fruit en cheerios met amandelmelk was… Heerlijk inkopen gedaan.

O en nog een verrassend plaatje vandaag! De ouders hadden gevraagd of ik een uurtje op de jongste wilde letten terwijl zij boven een kast in elkaar aan het zetten waren. Tuurlijk! Geen probleem :) Viel mevrouw toch gewoon in slaap op mijn schoot! En de ouders waren helemaal verbaast dat het nu al gebeurde!

Vanavond is het spelletjes avond en staat er monopoly op het programma! Morgen ga ik met de ouders zitten om een planning te maken voor komende weken!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.