1e Aupair jaar, Au pair, Rematch

Week 4 – 14 t/m 20 Maart 2016

Thuis! En zo voelt het ook echt! Alle gevoelens dat ik tot nu toe heb over dit gezin zijn super. En het voelt veel beter dan bij mijn eerste hostfamily.

Waar en bij wie zit ik? Ik zit om precies te zijn in Englewood. Vlak bij Denver in Colorado. Het gezin bestaat uit: vader en moeder, E van 4 (jongen), C van 2.5 (meisje) en G van 4.5 maand (jongen). Maar ze hebben een extra familielid. Oma woont bij hun thuis! Zij heeft bijna de hele kelder voor haarzelf. De enige kamer die dan overblijft is die van mij. Prima kamer met een heerlijk bed, inloopkast en een bureau wordt nog geregeld.

Zaterdag vloog ik van cleveland naar Chicago en door naar denver. Verliep het soepel? NEE! Het vliegtuig dat naar Chicago zou gaan had een technisch storing met als gevolg een uur vertraging en uiteindelijk kregen we een vervangend toestel. Met een uur en 15 minuten vertraging kwamen we aan ij chicago waar ik moest rennen. Ze hielden voor mij en 2 andere het vliegtuig op de grond. Er zat maar 15 minuten tussen het landen en vertrek in Chicago. Een record! Gelukkig had ik bij beide vluchten een stoel aan het raam, maar helaas dan wel een net iets te brede amerikaan naast me…. beide vluchten. Zucht. Aangekomen in Denver stonden daar de oma en de oudste zoon mij al op te wachten met een welkomst bord!

image

Onderweg naar huis bleef E maar vragen stellen. Zo nieuwsgierig was hij. Hoe zag het vliegtuig eruit, waar ik eerste woonde etc. Bij aankomst thuis hartelijk ontvangen door de hele familie. E en C lieten mij het hele huis zien, met als mooiste kamer natuurlijk die van mij ;) Een prachtig welkomspakket stond te wachten gevuld met mijn eigen blanket, waterbottle en nog wat kleine lieve dingetjes. Ook kreeg van de ouders een giftdebbitcard zodat ik mijn eigen kamer naar mijn smaak kan inrichten. Doordat we woensdag officeel waren gematcht moest alles snel geregeld worden. Er is zelfs een hele verbouwing geweest in 2 dagen! Mijn kamer had geen raam en dat is verplicht in de kamer van de au pair.

Zondag morgen zijn we als familie uitje (behalve oma en G) naar de target geweest. Een soort van mega mega supermarkt met alles wat je maar kan bedenken. Als je wilt zien hoe het er uit zien zoek op YouTube maar naar meisjedjamila target. Ze laat je de hele winkel zien. Ik heb gelijk een grote lijst gekocht voor alle foto’s.
Smiddags toen C lag te slapen ben ik samen met oma en E een stukje wezen rijden en wat spullen gekocht. Bij thuis komt bleek C mij al de hele tijd te zoeken. Ze had me gemist! Ik kan nu al smelten van de E en C.
Ook nadat ze savonds in bad waren geweest kwamen ze allebei even bij mij zitten. Gewoon even knuffelen zegt E en ben gestopt met tellen hoevaak hij I Love you heeft gezegd <3
S’avonds een stukje gelopen met de oma. Er zit 2 blokken veder op (400 m) een geweldige ijszaak die altijd minimaal 2 soorten sorbet heeft. Ik ging nu voor de chocolade met aarbeien. Hemels!

Morgen mijn eerste echte officiële dag. Moeders werkt van 8 tot 11. Ik ben er van 730 tot 1700. Samen met de oma die mij helemaal wegwijs gaat maken met de Kids.

-X- Liefs Lisa

3 gedachten over “Week 4 – 14 t/m 20 Maart 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.