1e Aupair jaar, Au pair

Week 6 – 28 t/m 3 April 2016

Ja, ik weet het… Het is al laat (23.00) maar toch nog maar even een blog schrijven anders weet ik al dat bepaalde mensen mij morgen gaan appen met de vraag: Lisa waar is de blog van afgelopen week?

Van de week is er eigenlijk vrij weinig bijzonders gebeurd. Dinsdag kwamen de schoonmakers hier in huis. En ja schoonmakers met een s! 3 dames maken in 2 uur tijd het hele huis schoon! Ik moet dan alleen met de oudste 2 het huis uit zodat zij hun gang kunnen gaan. De oma let dan op de jongste. Deze keer hebben we gekozen voor het platt park. Een klein parkje, maar lekker overzichtelijk en met genoeg dingen te doen voor de kids. 10 minuten rijden, maar met de lievelingsmuziek van de kids is dat ritje een eitje! (21 pilots voor de kenners)

Woensdag kreeg ik een appje van mijn IMG-20160401-WA0031LCC met de vraag of ik de omgeving al wat meer had verkent, en gaf mij het advies om een oproepje te plaatse
n in de Whats app groep van onze omgeving. Zo kwam ik in gesprek met Sue (Au pair uit Brazilië). Samen hebben we vrijdag eind van de middag park meadows mall onveilig gemaakt ;) Met als topper de Dark Chocolate mousse van the cheessecake factory!

Zaterdag kwam mijn LCC langs voor het eerste gesprek. Eigenlijk kwam daar niks nieuws uit wat ik nog niet wist. Alle belangrijke dingen had ik wel geleerd al van mijn eerste hostfamily. Het enige wat ik steeds opnieuw te horen kreeg was dat de familie heel blij met mij zijn, en dat ze mij super vinden met de kids. Ook hebben we het kort gehad over een studie die ik moet gaan volgen. Ik moet voor 22 januari 6 credits (72 lesuur) halen. Ik kan hier in de omgeving naar een school gaan en een studie doen, of (en dit wordt het waarschijnlijk) een weekendtrip naar een stad en daar 4 dagen lang studeren. Deze studie gaan ik waarschijnlijk doen met nog een paar andere Nederlandse au pairs in San Diego of Tampa.

Vandaag ben ik met Anetka (Au pair uit Tsjechië) Downtown geweest in Denver. Samen de stad verkennen, shoppen en genieten van de zon! De meter zei in de schadow 19 graden, maar in de zon was het op z’n mist 25 graden. Heerlijk! En ondertussen genieten van een Gluten vrije pizza. Het erge is nog dat ik net ontdek dat deze zaak ook 300 meter van mijn huis zit….

Werkse komende week! Dan ga ik dat ook doen de komende 5 dagen! Welterusten (of eigelijk goedemorgen want als dit online komt is het 7.15 in Nederland! HAHAHA)

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 6 – 28 t/m 3 April 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.