1e Aupair jaar, Au pair

Week 7 – 4 t/m 10 April 2016

Wat ben ik blij dat de lente is begonnen! 25 graden! Al houden we er nog rekening mee dat het vaak eind april/begin mei heel gewoon is dat er nog een sneeuwstorm is…. Zucht…

Deze week was de heel lekker. Maandag alleen met 3 kids naar het park geweest. De oudste 2 in de wagen en de jongste in de draagzak. Heerlijk genieten van het weer.
Een winkel die ik altijd nog niet bezocht had was de Hobby Lobby. En geloof me, het is een soort snoepwinkel! Als ik genoeg geld zou hebben zou ik alles willen kopen…. Ik heb me ingehouden. Na 2 uur rondlopen eindigt ik met wat tekenspullen en een borduursetje. Aangezien de temperatuur s middags zo warm is glijden de potloden en stiften uit je handen! HIHI

Dinsdag was het pizza dinsdag, wat ze eens per maand doen. 1,5 mile verderop heb je een pizzatent die pizza’s vers maken en ongebakken meegeven, zodat je het zelf kan afbakken en dus een hete verse pizza hebt! En we hebben geluk! Gluten vrije pizza. De keuze was wel wat beperkt maar ach. Het was heerlijk!

Het is ondertussen al 7 weken geleden dat ik voor het laatst gesport had… (maar val wel af HAHA) Dus werd het tijd voor een lesje in de Y (sportschool) Samen met mijn hostmom en de kids. De kids houden zo erg van de opvang dat we het tijdstip (6 tot 7) maar even door de vingers zien. Wat ik er van vond? Het was heerlijk om weer te bewegen en met name dansen. De groep is mwah. Van 15 tot 60 jaar oud, schat ik. Het niveau lag erg laag. Maar hé, ik sport gratis! Dit wordt dan ook mijn vaste les elke week. En ik wil eigelijk in het weekend ook een les gaan doen, maar dan waarschijnlijk body pump of yoga. We gaan ze eens proberen.

Donderdag werd het lange wachten van mij en de kids beloont. We wilde net een boek gaan lezen voor nap time, en toen stond ineens de postbezorger voor de deur! De oudste deed open en vroeg of het uit nederland kwam. En ja hoor! Daar ging nap time….. Snel even checken of nederland nog wakker was, en samen met mams op skype hebben we het open gemaakt. En de kids waren zo enthousiast! De drop ging gelijk open, en het liefste hadden ze ook nog een stroopwafel gegeten, maar die hielde we voor de middag. Want, nap time!
De moeder had een meeting van 10 tot 2 en toen ze om half 3 thuis kwam had ze een mededeling voor mij…. Ik kreeg gewoon een middag vrij! En dat kwam super goed uit, aangezien 2 van mijn 4 broeken het al hadden begeven… Dus op naar de mall! En de service in de winkel is hier zo veel beter! Vaak in de grote winkels werken er speciaal mensen die met je ‘mee’ gaan shoppen. Zeg gewoon wat je zoekt en ze vinden het voor je! Dus 2 spijkerbroeken waren zo gevonden in Macy’s! Echte Levi’s (voor de kenners:))

Vrijdag, zucht. De jongte heeft ondertussen deze week weer een nieuwe tand gekregen en is hij ook nog een ziek. Afgelopen nacht heeft hij maar 2 uur geslapen! Gevolg was dan ook dat hij niet te genieten was, alleen maar huilde, en alleen maar spuugde.

Zaterdag een hele rustige dag gehad. Skypen met het huisfront, en Anet (au pair uit Tsjechië) haar hostfamily had mij uitgenodigd om mee te gaan eten bij modmarket. Wat een straf! Weer pizza :)

Zondag nog even een paar uurtjes werken. De ouders nemen de oudste voor het eerst mee naar de bioscoop, en hij loopt daar al de hele ochtend al van te stuiteren!!!

Zo, op naar een nieuwe week!

-X- Liefs Lisa

2 gedachten over “Week 7 – 4 t/m 10 April 2016”

  1. Hoi Lisa, wat fijn dat je het nu naar je zin hebt, hoopt dat je het goed vindt, ik kreeg nl van Anne Marie je verhaal en belevenissen door. Dus ik blijf ook op e hoogte. Heel veel genieten joh. Groet tante Rommy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.