1e Aupair jaar, Au pair

Week 9 – 18 t/m 24 April 2016

Het wordt allemaal zo gewoon! 5 dagen werken 2 dagen weekend. De vijfde week is voorbij gevlogen. Denver voelt steeds meer als een 2e huis voor mij.

Maandag hebben we veel binnen gespeeld, aangezien er nog steeds wat sneeuw ligt. Spelletjes en kleuren, altijd goed op een dag zoals vandaag. Na het werk met mijn hostmom naar het postkantoor geweest omdat ik post wilde sturen naar Nederland. Gelijk maar wat zegels ingeslagen voor de volgende keer.

Dinsdag had ik, geloof het of niet, zin om te sporten. Doordat ik altijd tot 17.15 werk kan ik alleen naar de les van 18.00. Vandaag was dat body pump, en in het kader van alles moet je eens proberen ben ik gegaan. En dat heb ik geweten ook!

Woensdag was mijn eerste gedachten toen ik uit mijn bed stapte AUW! Even getwijfeld of ik daardoor wel s’avonds naar Zumba zou gaan, maar goed spiertjes los maken kan nooit verkeerd zijn.

Donderdag met de kinderen naar het park geweest, gewoon omdat het weer 20+ graden is! De jongste heeft ook geschommeld voor het eerst!! En na het werk zit ik altijd even op mijn kamer, kijken een kort filmpje of iets dergelijks, maar wat ik niet wist was dat mijn hostmom een klein cadeautje op mijn bureau had gelegd. Gevolg was dan ook dat ik dit pas s’avonds om 10 uur zag… Zo lief een Starbucks bon <3

Vrijdag kwam er een bedrijf om de banken en tapijten schoon te maken. Doordat het nogal wat herrie maakt, ben ik maar met de 2 oudste uit lunchen geweest. Voor hun altijd een feest. Zorg dat er een indoor playground bij zit en de kids zijn blij! Friet met kip en een ijsje toe maakt #Feest! Na het werken ben ik alleen wezen shoppen. Ja alweer… sorry :)

Het weekend was rustig. Zaterdag met 3 andere au pairs wat wezen eten en drinken. En wat we vandaag gaan doen is nog niet helemaal zeker, maar we denken aan hiking bij de red rocks. We zien het wel!

En nog een klein nieuwtje, Joska & Evie & Willemijn komen naar Denver met kerst, en nog leuker Nieuw jaar gaan we vieren in NEW YORK!!!! Kan nu al niet meer wachten tot kerst…

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.