1e Aupair jaar, Au pair

Week 11 – 2 t/m 8 Mei 2016

Een week ‘alleen’ met de kids. De oma was een week op vakantie. en waarom tussen haakjes? Mijn hostmom werkte bijna de hele week beneden.

Eigenlijk is er weinig gebeurd deze week. Dinsdag, woensdag en donderdag s’morgen naar het park geweest, wat heerlijk was want het weer werd eindelijk beter! Donderdag zelfs 28 graden!

Vrijdag middag druk bezig geweest voor mijn theorie examen
(binnenkort een vervolg) :) Dit omdat het veel makkelijker is om een rijbewijs van de staat te hebben dan elke keer zeulen met mijn Nederlandse en internationale rijbewijs en mijn paspoort….

Zaterdag ben ik wezen lunchen met een andere Nederlandse au pair en een uit Oostenrijk. (Ik wist niet dat er al een Nederlandse au pair hier zat. Zij is met een andere organisatie… Vandaar) En s’middags voor het eerst in Amerika naar de kapper geweest. Tijd voor een nieuwe coupe!

Oja en nog een bezoekje gebracht aan de gluten vrije bakkerij!!!

Zondag een rustig dagje. Kamer wat veranderd, want heb sinds vandaag een tv op de kamer. Na het heen en weer schuiven met van alles staat alles op z’n plek! En oja! Moederdag. Mijn moeder heeft natuurlijk een kaart gehad uit Amerika, maar ook mijn 2e moeder (Hostmom) heeft een mooie kaart gekregen van mij! En samen met de kids had ik van de week al wat gemaakt.

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 11 – 2 t/m 8 Mei 2016”

  1. ik geniet van je verhalen lieve Lisa en je foto’s, super om zo mee te kijken met jouw avonturen. Wel jammer dat het zo’n eind weg is anders kwam ik gezellig glutenvrije cinnabuns mee eten mmmmmm, lots of love X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.