1e Aupair jaar, Au pair

Week 12&13 – 9 t/m 22 Mei 2016

Wees gerust! Ik leef nog! Ik mag dan wel voor het eerst vergeten zijn om een blog te typen, maar dat is een goed teken in dit geval !! :)
Eigenlijk wordt mijn blog wel heel saai. Ik zit te denken wat ik moet schrijven over week 12. Met de kids heerlijk naar verschillende parken geweestIMAG0351, ik ben lid van de bieb geworden!! Ik ben met body pump gaan ophogen met de gewichten. Ik had nog altijd de beginners gewichten (3,5 & 6,5 KG) maar doordat ik al 3 weken niks voelde mocht ik eindelijk ophogen! Nu zit ik op 5 & 8 KG!!

Vorige week schreef ik da ik druk bezig was voor mijn theorie examen. Die week was ik helaas gezakt… taalbarrière… Maar deze week goed nieuws! Ik heb mn theorie! nu wachten tot donderdag 26 mei voor mijn praktijk, al weet ik al dat het hier weinig voorstelt… In het weekend weinig bijzonders gedaan. Zaterdag lekker thuis gebleven en het songfestival gekeken. Zondag had ik een hostmom en au pair brunch in Brio. Brio heerlijk! mijn eerste aupair meeting in Ohio was ook hier, en bestelde nu gewoon precies hetzelfde!

IMAG0358.jpgOok afgelopen week is er weinig bijzonders gebeurd. De oma was maandag en dinsdag op bezoek. Maandag met de kids en oma voor het eerst met de bus naar de mall geweest om daar te spelen, aangezien et hier butweer was. Donderdag heb ik me best gedaan om een leuke lunch te maken, en ik moet zeggen is best goed gelukt! Vrijdag morgen met de kinderen naar de dierentuin geweest. 2 in de wagen 1 in de draagzak en ondertussen hem de fles geven in de hoop dat hij in slaapt viel… No way… meneer sliep de hele morgen niet! En hij zat nog geen 30 seconden in de maxi cosi in de auto en hij sliep al! smiddags weinig bijzonders gedaan, en toen was het al weer weekend! Dit weekend weinig te doen. Mijn 2 beste vriendinnen zijn allebei weg. 1 naar New York en een naar seattle. We gaan het zien!

Tot volgende week! En sorry als ik het alweer vergeet HAHA!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.