1e Aupair jaar, Au pair, Au Pair Meetings

Week 16 – 6 t/m 12 Juni 2016

Hier! Ja ik weet het… Ben het gewoon alweer een week vergeten… Maar het was eigenlijk gewoon een week met weinig bijzonderheden. Saai hé :)

Deze week veel naar verschillende parken geweest, aangezien het hier gewoon dagelijks rond de 30 graden is! Wat een straf :) Donderdag hebben we heerlijk buiten de deur geluncht. Bestemming: Chick-fill-a. Voor alle hollanders… dat is een soort combi tussen de Mac en KFC. Alleen is het veel lekkerde. Veel kan ik er niet eten (gluten vrij) maar hun salade en friet is godelijk !!!!

Het weekend was super gezellig! Dit begon vrijdag eind van de middag. Anet kwam met alle kids bij ons eten! PIZZA PARTY!!!! Daarna ben ik met haar mee naar huis gegaan om samen de kids op bed te leggen en vervolgens een film marathon te houden. Tenminste dat was het plan :) Na 1 film waren we zo moe dat we maar gestopt zijn.
Zaterdag morgen zijn we met de kids wezen zwemmen! De oudste 2 (2 en 5 jaar) zitten beide op zwemles en moesten dus oefenen! Super goed doen ze het! Als afsluiting hebben we heerlijk gegeten in Park Meadows, onze favoriete indoor mall! (Mall = overdekt winkelcentrum)

Zondag hadden we een au pair meeting bij het strand van Bear Creek Lake Park. Strand? Gewoon een strook gras en echt het water inlopen ging niet. Later bleek dan ook dat we aan het surf strand zaten en niet het zand strand, wat trouwens een groot mierennest leek!

13411926_1730138210598266_3579261930586642472_o

Zo dat was week 16 alweer!!!!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 16 – 6 t/m 12 Juni 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.