1e Aupair jaar, Au pair

Week 17 – 13 t/m 19 Juni 2016

Pap, I love you!!! En oja, vandaag precies 3 maanden in Denver!!! Sinds 19 Maart zit ik nu in Denver en ik voel me hier zo goed!!! En oja! Ik ben gewoon al 4 maanden in Amerika!! Ja dat was ik bijna vergeten :)

Weten jullie nog dat ik een buddy heb hier die ik begeleidt? Jana, ze is in rematch… Zal het verhaal besparen maar wat een familie! Iets met een nanny die daar ook in huis is en een opmerking heeft gedaan bij de hostfamilie en daar door is ze in rematch… Zucht!

Donderdag was het 35! graden! Tijd voor een nieuw park met water! om 8.30 al in de auto om de ergste hitte voor te zijn! Een heerlijk park met waterfonteinen en sprays! Zwemkleding aan en gaan met die banaan!!!
S’middags met de jongste 2 en oma naar de Target geweest! Onze favoriete winkel!!! En ja sorry vrijdag ook weer naar een nieuwe winkel geweest met de oudste en oma. Kohl’s heet het, en heb daar eindelijk een leuke pet gevonden!

Zaterdag was het 36 graden, tijd voor het zwembad! En zondag waren we (Anet & Jana & ik) zo gek om de auto te pakken naar Colorado Springs! Gek? Ja het was 40 graden! We hadden veel plekken op ons lijstje staan, maar hebben het gehouden bij:

Seven Falls: En ja! ik heb de hele trap gelopen! Zucht

Garden of the Gods:

Op naar week 18!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.