1e Aupair jaar, Au pair

Week 19 – 27 t/m 3 Juli 2016

Eigenlijk weinig belangrijks te melden het gaat lekker hier!

Ik heb sinds deze week een nieuw bed omdat m’n oude bed van de oma is, en die gaat verhuizen! En neemt dit bed mee omdat het een 1 persoons bed is met een uitschuifbaar 2e bed! Ook hebben we sinds dinsdag zonnepanelen op het dak. Wat een gedoe was dat… Ze zijn 4 dagen hier geweest omdat ze elke dag wel een onderdeel miste… Zucht!

Vrijdag hadden we een rustig dagje, ik werkte van 8 tot 11.30 en daarna zijn we (hostmom, oma en kids) naar larkburger geweest voor lunch! Mmmm!!! Ook heb ik eindelijk mijn vliegticket geboekt voor san diego waar ik een weekendklas ga doen, mega saai maar ik moet nou eenmaal (uit m’n hoofd) 72 studie uren hebben in een klaslokaal…. Aaaaa ik was zo klaar met school dat ik daarom voor een lang weekend heb gekozen ipv elke week een uurtje.. :)

Zaterdags is de oma verhuisd en sinds dien heb ik de hele kelder voor mezelf! Eigen woonkamertje, keukentje en badkamer! Joska (mijn kleine zusje) werd 19, dus heb ik bij mijn favoriete bakkerij een cupcake en kaneelrol gehaald! Zondag moest ik werken van 1 tot 5 en zijn we lekker de dierentuin ingegaan, aangezien ik niet de hele dag thuis wilde blijven!!

Ik hoop deze week nog de blog van week 20 online te zetten!!!

-X- liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.