1e Aupair jaar, Au pair

Week 22 -18 t/m 24 Juli 2016

Maandag eindelijk iets van mijn buckit list kunnen afstrepen! Een baseball!!! En ja ik moet alweer zeggen dat het gratis was :) Mijn hostmom had 4 gratis kaartjes gekregen op het werk, en ik mocht gaan met 3 andere aupairs!! Helaas was 1 van de meiden ziek en konden we niemand last minute vinden… Top plekken! 1ste ring met goed zicht! Alleen snapte we niet alle regels, maar ach!

IMAG0064.jpgDonderdag was alweer dag 150 in Amerika! Niet te geloven dat de tijd zo snel gaat!!!

Zaterdag ben ik vrijwilliger geweest op het Denver International Festival. En zo goed het er op de website uitzag zo saai was het… En doordat het zo heet was hadden ze de hele planning omgegooid. In plaats van 10.00 tot 18.00 moest ik maar tot 14.00 ‘werken’. Het was die middag maar 38 graden!
Sinds vrijdag ben ik ook weer opnieuw een buddy van een aupair! Haar naam is Jana en ze is 19 jaar en komt uit Duitsland. Samen zijn we frozen yoghurt wezen eten, en hebben we heerlijk gekletst.

Zondag was ik van plan om naar Windy saddle park te gaan. Hier kan je een prachtig uitzicht vinden van de oostkant van Colorado. Doordat niemand mee wilde (iedereen moest werken, of had al plannen) wilde ik eerst niet gaan. Om 2 uur toch maar besloten om te gaan, alleen! Ik kon uren op de berg zitten, maar het was ietsje te heet!

IMAG0098 (1).jpg

Ik zou s’ avonds om 9 uur een aupair oppikken op het vliegveld, helaas was haar vlucht vertraagd met 1,5 uur en was er een storing in het bagage systeem…. Gevolg was dan ook dat we pas om 1.00 weer terug waren… zucht… En maandag ging gewoon de wekker weer om 7 uur! Goedemorgen :)

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.