1e Aupair jaar, Au pair, Au Pair Meetings

Week 23 – 25 t/m 31 Juli 2016

IMAG0114.jpg

Zo dit was me een weekje wel….

Dinsdag ben ik naar de film geweest samen met 3 andere aupairs, en we hadden de hele zaal alleen voor ons!!! We zijn naar The legend of Tarzan geweest. En het leuke en fijne aan deze bioscoop is dat de stoelen best groot zijn en je 2 knoppen op je stoel hebt, om je stoel onderuit te doen zodat je je voeten omhoog kan doen! Snap je mijn belachelijke beschrijven! HIHI..

Donderdag had ik de hele dag gewerkt, en we zaten aan het avond eten. Toen gebeurde er iets… De oudste stond op een houten bankje maar glipte weg, stoten zijn hoofd en vervolgend had hij een snee van ongeveer 2/2,5 cm…. Lekker dan, en dat om 19.45 s’avonds… Soms komt het goed van pas dat ik 1,5 jaar lang het gestudeerd om een verpleegkunde te worden… keurig de wond schoongemaakt met water (mijn hostdad kwam aan met 70% alcohol… Voel je het al branden??) en vervolgens hebben ze het toch maar even laten checken. Ik verwachten (met mijn medisch oog) dat ze er niks aan zouden doen. Toen ze thuis kwamen was het eerste wat ze zeiden, Lisa je hebt gelijk :)

Vrijdagmiddag heb ik mijn buddy Jana de omgeving en natuurlijk de Mall laten zien! Toen ik haar om 8 uur keurig thuis had afgezet, appte een andere aupair of ik zin had in een bioscoopje! Natuurlijk!! Vanaf vandaag is Bad mom’s uit! En natuurlijk draaide die 100x die dag… om 22.00 was en nog plek. Het was laat, maar wat hebben we gelachen!!! Zeker een aanrader!!

Zondag had ik samen met alle andere aupairs van mijn groep een welkoms starbucks meeting. Zie je het voor je 20 meiden in een starbucks!! Het was super gezellig, en sinds vandaag hebben we eindelijk een mannelijke aupair!! Hij zit al een jaar in Amerika, maar is dit weekend verhuisd met zijn gezin naar Denver!! En geloof me, hij ziet er zo goed uit!!! (probeerde een foto te maken… niet gelukt, next time!!) Ook hebben we ons glas project van de vorige meeting gekregen!! En ik ben super blij met het resultaat!!!

IMAG0127

See you next week!!!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.