1e Aupair jaar, Au pair

Week 24 – 1 t/m 7 Augustus 2016

Maandag heb ik mezelf een verjaardagscadeau gegeven :) Een seasonpass van Elitch Gardens! Elitch Gardens is het enige Downtown pret/waterpark in heel Amerika! En doordat het al halverwege het seizoen is, is de pas half prijs!

Doordat iedereen hier in het gezin sinds afgelopen weekend een fitbit heeft (soort horloge maar slimmer) doen we vaak een wedstrijdje wie het verste loopt! Maandag dus maar even na 8 uur 3,5KM gewandeld en dinsdag 3,8KM!

Donderdag ben ik voor de tweede keer naar een Colorado Rockies game geweest! Baseball ook wel te verstaan. Helaas had het team een slechtere dag en verloren we met 3-2 zeg ik nu uit mijn hoofd… :(

Vrijdag was mijn Hostdad jarig! En ik liep de hele dag met een soort steen in mijn maag…. S’morgens gewerkt en smiddag ben ik maar even met me, myself and I het pretpark in geweest. Bij thuiskomt kon de party beginnen! Tenminste, ik zat nogsteeds met die steen… Het is namelijk zo dat ik een boek van Nederland had gekocht en er een kaart van denver opgeplakt, met een belangrijke boodschap! (voor mij tenminste!) Ik heb ze vandaag dan definitief gevraagd of ik alsjeblieft met 12 maanden mag verlengen:) EN HET MAG!!!! O YEAH!!! Dit betekend dus dat ik bij dit geweldige gezin mag blijven tot Februari 2018!! En dat klinkt zo ver weg!!!! (570 dagen)

Het weekend was vij rustig. Zaterdag opnieuw naar het pretpark geweest, en zondag naar de red rocks :) En toen was mijn weekend al weer om! Tijd vliegt als je het naar je zin hebt!!!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 24 – 1 t/m 7 Augustus 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.