1e Aupair jaar, Au pair

Week 26 – 15 t/m 21 Augustus 2016

181 dagen/26 weken/6 maanden! Morgen precies een half jaar geleden verliet ik Nederland om een droom te laten uitkomen! Aupair zijn in Amerika. Nu 6 maanden later kan ik nog altijd zeggen dat ik er geen spijt van heb. Ja, mijn 2e week in Amerika is een zwarte bladzijde ( https://lisakippers.wordpress.com/2016/03/04/niet-zo-als-gedacht/ )maar die vergeten we maar snel! Ik heb de perfecte familie die mij ook werkelijk een deel van de familie laat voelen en niet alleen een werknemer.

5425_1694215740851978_508115255843738673_n
Trainingsschool 22-2-2016 t/m 26-2-2016 alweer 6 maanden geleden!

Zo maar nu weer even back naar mijn afgelopen week!

Maandag ben ik begonnen met het ordenen van alle (8000) foto’s op mijn laptop. Wat een *** klus :) Maar het is gelukt! Volgende stap is ook al gezet. Hema fotoservice is gedownload en er wordt hard gewerkt aan een fotoalbum van mijn eerste 6 maanden! In het motto van als ik het nu niet doe, gebeurd het nooit!

Sinds afgelopen vrijdag ben ik weer opnieuw een buddy van een nieuwe Poolse aupair, Anna. Woensdag heb ik haar dan ook gelijk maar ontmoet! Samen naar de starbucks. We kwamen daar rond 19.30 en om 21.55 werd ons gevraagd of we de zaak konden verlaten! Ze gingen sluiten! Oeps… Record verbroken… 2,5 uur in de starbucks!

Donderdag werd het weer hier wat minder. Minder? Eigenlijk was het hier een hollandse zomerse dag! Rond de 25 graden en een zonnetje! Tijd om naar de dierentuin te gaan! Niet omdat de kids het vroegen maar omdat ik het een fijne plek vindt! En zodra ik de kids vertel dat we daar heen gaan springen ze een gat in de lucht!

Vrijdag had ik een dagje vrij. Normaal werk ik van 8 tot 2 maar de zus van de oma was een weekend hier en ze namen de kids mee, dus kon ik mijn eigen gang gaan. S’morgens heb ik een aupair naar het vliegveld gedracht. Wij proberen in onze aupair groep altijd iemand te vinden die kan rijden. We betalen dan altijd $10 voor benzine. Waarom? Omdat het veel goedkoper is dan een dure taxi ($70) of een uber/lyft ($35).
S’avonds ben ik met de nederlandse aupair Loes naar de bioscoop geweest, Sausage party! En OMG wat een film!! Het ziet er heel kinderlijk uit maar eigelijk is het best een hele erge 18+ film!!! We snapte al niet waarom we moesten legitimeren bij het kopen van de kaartjes! Het gaat over een hotdog en een hotdogbroodje, en zij zijn apart van elkaar verpakt. Ze staan naast elkaar in het schap in de supermarkt en zijn smoorverliefd! Details wil ik je besparen maar het gaat best van over het S-woord!!!

Zaterdag morgen heb ik de uurtjes gewerkt die ik normaal op vrijdag doe. Mijn Hostparents hebben ergens ontbeten en kwamen daarna de oudste ophalen om hem mee te nemen naar zijn eerste bioscoopfilm, Finding Dory! S’middags ben ik samen met Anna en Jana (ik ben/was van beide de buddy)

Vandaag ben ik in de morgen met Loes en haar hostmom en haar kids naar een mega gospelchurch geweest! Wat is dat groot zeg! Het is een beetje te vergelijk met de sfeer van the passion, en overal zijn camera’s die de dienst filmen. We zijn naar The Potter’s House of Denver geweest. Het schijnt dat hier elke Zondag 7000 mensen naar toe komen!

Snapchat-6502114919952455554

Na de dienst ben ik naar een gluten free food fair geweest. Niet veel nieuws gezien, naar ik ben en blijf een Hollander dus de tas die ik kreeg was na afloop goed gevuld met samples!!!

IMG_20160821_134626

Goed! Op naar de volgende 6 maanden!!! Er staat een hoop op de planning! In September een weekend klas in San Diego, Oktober een trip naar Texas! En met als klapper op de vuurpijl komen mijn zusje en 2 vriendinnen in December hier kerst vieren en sluiten we het jaar af op Time Square in New York!!!! O YEAH!!!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.