1e Aupair jaar, Au pair, Travels

Week 28 – 29 t/m 4 September 2016

Kort maar krachtig weekje, met een lang einde… De beste omschrijving voor deze week πŸ˜‚

Eigenlijk is er vrij weinig gebeurd… Parkje hier en een parkje daar. Bezoekje aan de playground in deΒ mall, en er DE laaste meters Voor de parkeergarage erachter komen dat je de wandelwagen bent vergeten… tja het was zo’n week…!

Het weekend had ik mijn weekend klas in San Diego. Als aupair moet je 72 uur een les/klas volgen. Aangezien ik niet naar school wil elke week had ik gekozen voor een lang weekend een cultuur klas in San diego. Vrijdag morgen vloog ik om 8 uur naar San diego om vervolgens van 1 tot 10 in de klas te zitten… lessen over Amerika/San Diego en over jezelf in de rol als aupair. Zaterdag hadden we les van 9 smorgens tot 10 savonds. We hadden smorgens een les over vrijwilligerswerk en daarna gingen we San diego in. Lunchen in seaport village, bezoek aan de bieb, vrijwilligerswerk bij een zand sculptuur festival en daarna savonds nog wat lessen op de campus.

Zondag morgen hebben we balboa park bezocht, zijn we naar de USS midway geweest en een bezoek aan het oudste plekje van San Diego, Old Town. And again savonds lessen op de campus.

Seaport Village

Bieb met 9! Verdiepingen

Op school…..

Balboa Park

USS Midway

USS Midway

Old Town

En ons vervoer? American Schoolbus !!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 28 – 29 t/m 4 September 2016”

  1. Hallo Lisa, Met veel plezier lees ik altijd je wekelijkse verslagen ! En daaruit blijkt dat je het goed naar je zin hebt en leuke dingen onderneemt! Fijn dat je uiteindelijk bij zo’n aardig gezin bent terecht gekomen en leuke contacten hebt met andere aupairs! Hier gaat alles z’n gewone gang. Ik zal gauw weer eens een afspraak maken met je ouders. Want eerlijk gezegd is dat er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. We zijn 2 keer met vakantie geweest. De 1e keer 14 dagen naar duitsland en frankrijk en nog een klein weekje naar vlieland. En steeds hebben we het goed getroffen met het weer! En doordat we familie naar alle kanten hebben is er steeds iets, oa veel verjaardagen. Jos is 6 sept. voor 3 en halve week naar canada vertrokken. Daar had hij natuurlijk veel zin in, maar ik heb zo’n hekel aan vliegen, zodat ik thuisgebleven ben. Jij stapt geloof ik ook in een vliegtuig alsof het een bus is, he? Bedankt voor je lieve kaart! Echt een verrassing hoor!

    Ontvang de hartelijke groeten en veel liefs van mij, Marry. (En natuurlijk ook van Jos, maar die weet nog niet dat ik dit schrijf)

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.