1e Aupair jaar, Au pair

Week 31 – 19 t/m 25 September 2016

Heerlijk een rustige maar een gekke week :)

Dinsdag avond had ik een verjaardag van een van de aupairs uit mijn groep. Samen pizza gegeten, en de avond afgesloten met een filmpje in haar BIOSCOOP!!! Ja ze heeft gewoon een bioscoop in haar huis. En het hele gekke aan dit verhaal is dat ze er al 8,5 maand zit, maar dit de eerste film was die ze daar keek! Ik zou denk ik elke dag wel een film kijken als ik een bioscoop had in mijn huis!

En wat donderdag dan weer gebeurde! Ik lach er zelf nog van, maar wel als een boer met kiespijn! De kids waren lekker aan het spelen en ik deed de afwas, komt ineens de oudste naar me toe; “Lisa, G (de baby 10,5 maand oud) zit in de wc!” Toen dacht ik nog zal wel een grap zijn, dus ik loop naar de badkamer tref ik daar een kind aan die IN de wc zit! Maar ook werkelijk in de wc!!! We lachen er keihard om en ook G doet vrolijk mee. Alleen na een minuut op 10 besefte ik me wel dat het ook anders kon aflopen… Ik bedoel kleine kinderen en water gaat vaak goed, maar kan ook anders…. Gelijk maar even duidelijk een regel gemaakt met de oudste 2 dat de badkamer deur dus altijd dicht moet!

Weekend rustig aan gedaan. Samen met 2 vriendinnen naar Castlerock outlet geweest opzoek naar een winterjas, maar helaas niet gevonden. Wel hele vette schoenen!
Oja, mijn laptop sucks! Maandag afspraak bij de microsoft winkel….

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.