1e Aupair jaar, Au pair

Week 32 – 26 t/m 2 Oktober 2016

De maandag begon lekker. Heerlijk rustig kunnen werken en het lijkt erop dat de jongste (11 maanden) over is gegaan naar maar 1 middag dutje, wat mij veel meer vrijheid geeft om met de kids ergens heen te gaan zonder te bedenken of hij daar kan slapen. Aan het einde van de middag had ik een afspraak staan bij de microsoft winkel aangezien mijn laptop niet lekker werkt de laatste 3 dagen… Al heel snel bleek het dat ik een flink aantal virussen op mijn laptop had… Na mijn hele laptop gewist te hebben en alles opnieuw geïnstalleerd te hebben waren we 3,5 uur veder en was het 8.59 en dat was maar goed ook want de winkel sluit om 9 uur! Het duurde even maar mijn laptop werkt weer als nieuw!

Woensdag avond ben ik samen met de Poolse aupair Ania naar upstairs circus geweest. Dit is een Arts and Craft plek, of terwijl een plek om lekker creatief bezig te zijn! De keuze om wat te maken was niet heel moeilijk, allebei hebben we een houten plank gemaakt met Amerika in spijkers en een hart in Colorado. Alles wat je nodig hebt krijg je afgepast aan wat je nodig hebt en een uitgebreide omschrijving met wat je moet doen. We waren allebei super blij met het eind resultaat!

Na een heerlijke week gewerkt te hebben werd ik Zaterdag morgen gebeld door Anet (aupair uit Tsjechië) Haar Hostdad had kaartjes voor de icehockey game van de University of Denver, of Anet mee wilde en ze mocht iemand meenemen! Tuurlijk ga ik mee! Wat een ervaring is dat zeg! En wat moet dat toch eigelijk zeer doen! Om de seconde werd er wel een speler tegen ze zijkant aangebeukt, en een knal dat het geeft! Het was heel lang erg spannend maar we hebben gewonnen!!! IMAG0450.jpg

Zondag een heerlijk dagje met me, myself and I. Over terwijl heelijk alleen donwtown denver geweest.

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.