1e Aupair jaar, Au pair, Travels

Week 35 – 17 t/m 23 Oktober 2016

Nederland! Al moet ik zeggen dat het heel raar is. Ons huis is natuurlijk verbouwd en zelfs een bord vinden in de keuken is nu een opgave! Ik vind het heelijk om thuis te zijn, maar moet ook eerlijk bekennen dat ik ook weer zin heb om terug te gaan naar mijn andere huis in Denver, Colorado!

Maandag morgen ben ik voor een check up naar de mesoloog geweest, voor mijn allergieën. Doordat ik tijdens de weekend klas in september het hele weekend gluten heb moeten eten, voelde ik dat ik even een check up nodig had.

Woensdag ben ik een dagje toerist in eigen land geweest! Amsterdam. Hier had ik afgesproken met een Nederlandse aupair die pas tegen de zomer van 2017 naar Amerika gaat, doordat ze school eerst moet afronden. Heerlijk geluncht bij Bagels and beans. Zeker een aanrader, ook voor gluten vrij!

Zaterdag was het helaas weer tijd om terug te vliegen naar Denver. Na afscheidt genomen te hebben op Schiphol, stond er weer een lange vlucht te wachten.
Amsterdam – Minneapolis – Denver
Of terwijl, 9 uur, 2,5 uur lay-over, 1,5 uur. Heel ontspannen was het niet. Het leek wel of ik de sjaak was de hele dag. Totaal heb ik 6 keer een controle gehad op verdachte goederen/drugs etc. 3x in Amsterdam, 3x in Minneapolis… Heel ontspannen… Heb nog nooit zo vaak mijn handbagage binnenste buiten moeten doen…

Maar goed. Bij thuiskomt moest ik gelijk werken. Het was ondertussen 20.30. Mijn Hostparents hadden al voordat ik deze vakantie boekte een concert staan voor die avond. Ik mocht op vakantie, als ik maar gelijk kon werken die avond. Prima. Ik had geluk dat Ania mijn gezelschap kwam houden, anders had ik allang geslapen!

Zondag had ik eigelijk de aupair meeting, maar die had ik al gedaan in de auto onderweg naar het vliegveld een week geleden, zodat ik nu kon bijtanken om maandag weer fris een nieuwe week te kunnen beginnen….

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.