1e Aupair jaar, Au pair

Week 37 – 31 t/m 6 November 2016

Halloween night! Ik denk dat ik in de verkeerde wijk woon, want zo speciaal vind ik het nu niet bepaald. S’avonds met de hele familie langs de deuren geweest. Toen we om 19.30 thuis kwamen en net alle snoep op tafel hadden gestorten hadden we een stroom storing. Niet voor een paar minuten, maar een paar uur!!! Geweldig hoor, halloween night en geen stroom. Dan ineens is mijn kleine huisje best wel groot :) geen zaklamp te vinden en alle mobiels zo goed als leeg! Perfecte situatie.

Rustige week zoals altijd. De baby is om naar 1 slaapje wat mij wat meer vrijheid en tijd geeft om naar een park te gaan in de morgen en eind van de middag.

Donderdag was het even stressen. Ik reed op de snelweg met alle kids in de auto toen ineens een alarm van de auto afging. Low fuel. Even snel checken hoeveel ik nog kan rijden. 2 miles!!!! (3.2 KM) o nee… en exit was net geweest, volgende 3,5 km….. en geen idee waar daar een bezine pomp zit… Op hoop van zege gaan rijden, en gelukkig kwam daar vanuit het niks een Shell! Oke het is de duurste in denver maar goed ik moest iets. Gelijk mijn Hostmom gebeld want het is raar dat het pas waarschuwd bij 2 miles! Uit eindelijk is mijn hostmom geweest en hebben we de auto omgeruild zodat ik gewoon in het park kon blijven. In de garage bleek de indicator ofzoiets kapot te zijn, en bleek nog 5 gallon (ongeveel 18 L) in de tank te hebben. Meer dan genoeg dus!

Vrijdag avond naar de bioscoop geweest, Inferno. Ik denk dat als ik het zie met ondertiteling ik de helf nog niet ken!

Zaterdag had ik een aupair meeting bij de brandweer! 3 meetings hebben een verplicht onderwerp en daar was dit er een van. Voorlichting over brandveiligheid met de kinderen.
Na afloop van de meeting zijn we downtown in denver gegaan. Komende week is het Arts week. En de eerste avond is altijd gratis museum nacht. Doordat we al een beetje laat aankwamen hebben we het gehouden bij 2. Denver Arts museum & Colorado History museum.


Ik zeg see you next week!!!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.