1e Aupair jaar, Au pair

Week 38 – 7 t/m 13 November 2016

Spannende week! Jullie weten onder tussen al dat Trump heeft gewonnen en dat niemand het verwachten/hoopte…. Het is grappig. Als je kijkt hoe er in Colorado is gestemd, dan is denver in de meerderheid voor Hillary Clinton. Buiten denver wint Trump. Maar goed… We zullen zien hoe alles gaat lopen…

Woensdag avond heb ik net als maandag avond de gehele avond in de Starbucks gezeten. Ik heb ik September een weekend klas gedaan en moest nogsteeds het huiswerk afronden. Doordat ik thuis soms gek wordt van alle prikkels besloot ik om ergens anders heen te gaan. En ik kan eindelijk zeggen dat ik klaar ben!!! Eindelijk!!!

Donderdag was een hele drukke dag. De oudste was op school, en mijn hostmom zat in een hotel de hele dag voor cursus. Doordat de baby nogsteeds borst voeding krijgt rond lunch tijd moest ik dus met de 2 kids naar het hotel, lees 25 minuten rijden. Omdat ik niet wilde dat hij is slaap viel in de auto zijn we maar voor een tijdje de Ikea ingedoken. Lekker gegeten, middelste lekker spellen in de ballenbak, en ik heb 2 uurtjes op een bank gezeten, zodat de jongste kon slapen in de kinderwagen.

Zaterdag zijn we lekker spontaan naar Wyoming gereden. Cheyenne om precies te zijn, wat de hoofdstad is van de staat. Ik heb nog nooit een plek in Amerika gezien wat zo rustig is! Maar heel gek is het ook niet. Als je bedenkt dat in de hele staat ongeveel 580.000 mensen wonen en in de hoofdstada maar 60.000!!!

Zondag, een dagje om blog’s bij te werken en niks anders te moeten doen! Heerlijk!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 38 – 7 t/m 13 November 2016”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.