1e Aupair jaar, Au pair

Week 39 – 14 t/m 20 November 2016

Nog minder dan 100 dagen en mijn eersteIMAG0725.jpg jaar zit er gewoon
al weer op!!! Tijd vliegt…

Afgelopen week is er eigelijk weinig bijzonders gebeurd als het gaat om de werkdagen… Donderdag was er slecht weer/sneeuw voorspelt naar het middag uur. Doordat het weer al kak was in de morgen ben ik met de jongste 2 (oudste was op school) naar het Children’s museum geweest. Toen we naar buiten liepen om 10.45 begon het te regen en niet heel veel later gebeurden het dan toch echt!!! SNEEUW!!! De eerste sneeuw is gevallen in Denver, Colorado! Heerlijk :)

Ook in het weekend is het vrij rustig geweest. Door de sneeuw konden we niet heel ver weg gaan voor een trip. Mijn auto heeft nog geen winterbanden… en een klein probleempje met de as van de auto (of zoeits) Vrijdag ben ik met Ania (aupair uit polen) uit eten geweest, en hebben we de film Fantastic Beast gezien! Was voor het eerst dat een film te snel ging, qua engels dan… En het was vooral britisch engels… Is toch echt anders dan Amerikaans Engels!

Zaterdag hadden we een trip gepland naar de zand duinen, maar door alles met mijn auto kon dat niet door gaan. Na enig zoek werk kwamen we bij een klein festival in de buurt uit. Heel speciaal was het niet.. We waren dan ook met 30 minuten weer weg. We reden naar het DTC (denver tech centre) Ik reed van de week op de snelweg langs het DTC en zag dat alle bomen versierd waren met lampjes! Zo mooi!

O, En ken je de Coca Cola kerst vrachtwagen?!?! Ik heb hem gezien!!! We waren in Walmart dit weekend en daar vanuit het niks kwam hij aanrijden!!!!

IMAG0735.jpg

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.