1e Aupair jaar, Au pair

Week 41 – 28 t/m 4 December 2016

De week begon weer heerlijk… Voor het eerst dat ik niet werk omdat ik ziek ben… Zucht… Ik haat ziek zijn…

Dinsdag konden we bij wijze van spreken de vlag uithangen!!! We hebben bericht van de goverment gekregen dat mijn verlenging met 12 maanden is GOED GEKEURD!!! Dat betekend dus dat ik officieel tot 22-2-2018 bij mijn gezin mag blijven!! Kids maken zich nu al druk wie de volgende aupair moet worden… Ze zien het helemaal zitten als joska komt!! (mijn zusje :)) Tenminste dat willen ze heel graag! HAHA ;)

De hele week zijn we voornamelijk thuis gebleven… In het weekend was ik ziek, kids de hele week… Geweldig.. lekker bank hangen en films kijken. De teller voor de film Elf staat op 20 denk ik na een week!

Vrijdag avond naar Bad Daddy’s Burger Bar geweest. De lekkerste burgers naar mijn mening! Daarna nam ik Ania mee naar mijn favoriete bioscoop. Het was haar eerste keer in deze bios, en zeker niet de laatste. Deze bios heeft kleine zaaltjes van 30 personen en je hebt een stoel die helemaal onderuit kan!

Zaterdag avond was Hollandse avond! Samen met de andere 5 Nederlandse aupairs uir Denver/Boulder zijn we naar de Parade of Lights geweest. Het was zo mooi!! Beetje jammer dat er dan op het einde 2 beginnen te vechten en ze boven op mij vallen #pijnlijkerug… Dank u…. Snel naar Walgreens om wat pijnstillers te halen, en door naar de Starbucks. Een drukte van jawelste, en dan langzaam een plek zien te veroveren aan een tafel! Dobbelen!! Het is tenslotte sinterklaas avond:) Ik had nog pepernoten over uit Nederland en samen met warme chocomel was het een top avond!

Zondag een dagje niks doen. S’middags appte een aupair uit mijn groep dat zij bij onze lcc ging slapen. Ze was in rematch, en heeft een familie gevonden. 1 probleempje was dat ze 2 weken moest wachten om erheen te vliegen… Het geluk voor haar is dat zij familie heeft wonen in San Diego, dus heeft ze gelijk vliegtickets geboekt voor maandag morgen. Of ik zin had om haar even het huis uit te nemen voor een Starbucks. Natuurlijk!

Hopelijk een komt er weer een nieuwe week zonder zieken… Please?

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.