1e Aupair jaar, Au pair

Week 43 – 12 t/m 18 December 2016

Almost there! 2016 zit er bijna op! Nog een paar dagen werken en ik heb bijna 2 weken vakantie!

Deze week had E de hele week geen school. Hij gaat naar een buurt school bij iemand thuis en de juf was ziek… Jammer, maar hij mocht wel samen met z’n zusje deze week naar Art Spark. Een knutselclub waar ze kunnen maken wat ze maar willen. Na 1,5 uur heb ik ze opgehaald, en hadden ze beide een goed gevulde tas met art!

Woensdag was G al om 4 uur wakker! Gevolg was dan ook dat hij al om 9.30 in slaap viel. Normaal niet zo’n groot probleem, maar hij slaapte vervolgens smiddags helemaal niet! wakker van 10.10 tot 7!!

Vrijdag morgen wilde de kids graag naar blue park. Het was zo koud dat ze allebei na een minuut al vroegen om naar huis te gaan, en dat was nieuw voor mij! Weer of wind, normaal klagen ze nooit! Maar snel verplaats naar de speelplek in Chick-fill-a.

S’avonds ben ik met Ania op kerst cadeautjes jacht geweIMAG0912.jpgest, en goed geslaagd!!! Maar,… Toen we om 8.30 weer buiten kwamen was het begonnen met sneeuwen! Besloten om te stoppen met shoppen en lekker in de Starbuck te gaan zitten. Op het kruispunt voor de Starbucks kwamen we alleen een beetje in de problemen! We slipte weg midden op het kruispunt! Het was zo glad, en ik heb geen winterbanden… Met een beetje manoeuvreren kwamen we weer op de weg, en zijn we maar gelijk naar huis gegaan. Al met al duurde die rit 1,5 uur… Wat normaal tussen de 20-25 zou zijn…

Zaterdag werd ik waker en bereiden ik mij voor op sneeuw, en ik had gelijk… Een centimetertje of 25! Ik heb een poging gedaan om naar een aupair te gaan om films te gaan kijken, maar na 30 minuten sneeuw graven met E hielt ik het voor gezien!

Ook zondag zat ik nog heerlijk ingesneeuwd…

-X- Liefs Lisa

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.