1e Aupair jaar, Au pair

Week 44 – 19 t/m 25 December 2016

Vakantie! Maandag tot en met donderdagkerst nog even gewerkt, maar ik heb nu toch echt vakantie!!!

Deze week niet veel bijzonders gedaan met de kids. We hebben geknutseld, een kerstboom op canvas als cadeau voor de ouders en oma. We hebben een welkomsbord gemaakt voor mijn zusje en 2 vriendinnen die komen. Chick-fill-a, cherry creek mall, Costco met E&C en koekjes bakken met oma!

Donderdag avond heb ik Joska, Evie & Willemijn van het vliegveld gehaald. Ze blijven heerlijk een paar dagen in Denver, om vervolgens samen met mij voor een week naar New York te vliegen!!!

Vrijdag zijn we naar Castlerock outlet geweest, Target, en s’avonds hebben we een tour gedaan langs huizen die genomineerd zijn voor best versierde huizen in Denver!

Zaterdag zijn we naar de gluten vrije bakkerij gegaan, cherry creek mall en downtown. Om er vervolgens in downtown achter te komen dat gisteren de laatste dag van de kerstmarkt was!!! Om 5 uur zijn we weer de auto ingekropen om naar bad daddy’s burger bar te gaan, en hebben we heerlijk gegeten!

Zondag, Kerst!!! Vrolijk kerstfeest vanuit Amerika!
S’morgens hebben we met de kids cadeautjes uitgepakt, en dat ging lekker ongeorganiseerd! :) om 11.10 zijn we naar de film geweest, aangezien toch alles dicht is… Office Christmas Party…. Het was een oke film… bekijk de trailer maar :) 18+…
S’middags zijn we naar de Red Rocks geweest, dit stond hoog op het lijstje van de meiden! Hier zijn we zowat weg gewaaid… Het was de eerste keer dat zelfs ik dacht, mmm het waait wel best hard!!

Het zijn teveel fotos om hier allemaal te plaatsen… neem een kijkje op mijn instagram !!!

https://www.instagram.com/lisakippers/

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.