1e Aupair jaar, Au pair

Week 48 – 16 t/m 22 Januari 2017

Het moment dat je de maandag na je eerste les een mail krijgt dat je niet bent geweest… Ja doeg! Was er toch echt! (Bleek achteraf storing in het systeem)

Dinsdag werden we wakker met een witte wereld!! Lekker schaatsend in een auto de oudste naar school brengen! En voor wie wilt weten hoe dat er dan uit ziet… nou zo!

Gevolg is altijd dat de eerste 2/3 dagen na de sneeuw we altijd binnen spelen in Mc donalds of Chick-fill-a! Niet dat het een straf is hoor 😂

Donderdag morgen ben ik met de jongste 2 lekker een ochtendje in het childrens museum geweest, lekker rennen en energie verbranden! Met als gevolg 2 heerlijk slapende kids tussen 1 en 3 !

Vrijdag de dag dat onze aupair groep “slecht” nieuws kreeg… onze groep is zo groot (lees 42 aupairs!) dat ze ons gaan scheiden… de grens? De snelweg… en laten al mijn vriendinnen nu in de groep zitten… zucht :( maar goed, zitten dan wel niet meer in dezelfde groep vriendinnen blijven we!!!

Afgelopen week was Mn hostdad weg voor 3 dagen. Hoe lief is het dan dat je savonds een envelop vind op je bed met een lief briefje erin en een cadeau kaart van de creabea shop! Lekkere bijdragen voor een lijst, want heb eindelijk mijn uiltjes afgekregen!!!


Zaterdag mijn tweede klas gehad wat totaal in het teken stond van alle demonstraties voor vrouwen rechten… Van de week is Trump beëdigt als president en dat is goed te merken…


Zondag lekker genikst in de ochtend, en savonds lekker gegeten met de meiden en de film split gezien!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.