1e Aupair jaar, Au pair

Week 51

We did it!!! Ik heb mijn familie in de top 10 gekregen voor host family of the year! Dat betekend dat er in Maart pas bekent word gemaakt wie daad werkelijk heeft gewonnen, maar hoe geweldig is de top 10!!

Maandag was ook de dag van internationale frozen yoghurt dag! Gratis ijs! Heerlijk, daar zeggen wij als aupairs geen nee tegen!!


Donderdag midden haalde oma de oudste op van school, en kwam ik later naar hun toe, nadat de jongste had geslapen. Omdat het bijna Valentijnsdag is hadden oma en E al koekjes gebakken en kwamen wij hun helpen met versieren. Na afloop even lekker naar het park geweest, wat het weer was tenslotte geweldig! (lees 20 graden)

En ook vrijdag was het weer lekker en heb ik met 2 vriendinnen lekker de dag afgesloten in het park met het kijken naar de sunset.


Zaterdag een dagje in Boulder geweest. Met oa een tour in de Celestial thee fabriek en lunchen in de cheesecake factory! Na Boulder moesten we snel terug naar Denver wat we hadden weer eens een aupair meeting. Thema dit keer was over de Belasting aangifte… Ja ook als aupair moet ik helaas belasting betalen. En wel $418, zucht… En dat net na het betalen van mijn zorgverzekering voor mijn tweede jaar, á $500

Zondag even een lekker hollandse babbel kunnen hebben met 2 Nederlandse aupairs uit Boulder. Lekker gesnackt en wat gedronken :)

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.