2e Aupair jaar, Au pair

Week 54

Goed, back to normal… weekend trip is weer achter de rug :)

Deze week is er zoals altijd niet veel bijzonders gebeurd… lekker veel naar het park want de winter laat zich hier niet bepaald zien :) 20-25 graden dagelijks!!

Dit weekend was ik weer gestart met een nieuwe cursus van Bridge English, zelfde klas als in januari/februari. Alleen wat ze nooit gemeld hebben aan ons is dat ze er thema’s aan hebben gehangen dit keer… Deze cursus zou gaan over Amerikaanse Films en hun geschiedenis erachter… Niks voor mij! Gelijk diezelfde avond nog een mail gestuurd dat ik hier niet voor heb gekozen en dus Mn geld terug wil! En gekregen ook! Tenminste van de 5 klassen die nog moesten volgen. Van de klas die ik zaterdag gedaan heb, krijg ik geen geld terug maar wel mijn certificaat :)

Maar wat nu dan? Ik heb voor Mn tweede jaar nu 44 uur van de 72 die ik moet hebben. Dit is een deel van het visum dat ik heb… Aangezien ik echt niet elke week naar school wil, en er niet te veel voor wil betalen toch maar gekozen om een weekend naar Chicago te gaan voor een weekend klas…. Mijn hostparents stelde voor dat zij de klas en vliegticket betalen, dus ben alleen iets kwijt aan verblijf 😁Deal! In Augustus ga ik dus weer een weekend klas doen! Dit is precies hetzelfde als wat ik heb gedaan in September in SAN Diego, maar nu gaan we Chicago ontdekken met de klas!!

Oja! Ik ben begonnen met sparen!! Elke staat hier heeft zn eigen quarter (0,25$)


-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.