2e Aupair jaar, Au pair

Week 60

Weer een prachtige week, met lekker weer! En de bloesem komt ook heerlijk door!

Dinsdag met C&G naar de dierentuin geweest, en we hadden geluk! Normaal kan je de vogels alleen in het weekend voeren, maar doordat er genoeg vrijwilligers waren kon het ook vandaag!


Woensdag leek het wel of de kids iets hadden… in de ochtend had G zijn peuter puberteit meltdowns, en vervolgens gingen de oudste 2 los na de lunch… top!

Gelukkig hadden we wel een leuk moment na de lunch! De postbode kwam met het pakketje uit Nederland!!! Mijn moeder had voor alle kids een cadeautje opgestuurd, en voor mij lekkere dingen :)

Nadat we om 3 uur bij de Chiropractor waren geweest, wilde we nog ergens heen… Het was warm, en de kids wilde niet naar een park… toen ik voorstelde om naar Ikea te gaan hoefde ze er niet pang over na te denken!

Vrijdag werk ik altijd van 8 tot 2, en deze week had ik alleen de jongens! Mijn hostmom had C meegenomen voor een girly morning. Na het schoonmaken, wassen en opruimen hebben we heerlijk 2 uur lang in de voortuin gespeeld. Nog bezoek gehad van mijn LCC (mentor die mij en de familie begeleid) want ze had een cadeautje voor ons! Ze wilde ons bedanken voor het eerste jaar en dat we verlengen, en het feit dat we genomineerd waren voor familie van het jaar! Een heerlijk boeket van fruit :)


Zaterdag morgen zijn we met de hele familie naar het park geweest om pas eieren te zoeken! Alle kids blij met hun mandje met voornamelijk stickers, snoepjes en goude eieren. Die goude eieren konden ze dan weer inruilen voor een cadeau! 

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.