2e Aupair jaar, Au pair

Week 61

Het moment dat de oudste op school is, middelste speelt in de achtertuin en de jongste slaapt als Doornroosje in de ringsling :) Tijd om de blog even te uploaden!

Deze week lekker veel in de dierentuin geweest! Een favoriete plek van iedereen waar we dan ook graag veel tijd doorbrengen! Mijn familie heeft een membership en toen ik kwam hebben ze die gelijk aangepast naar de naam van mijn hostmom en die van mij! Zodat ik ook kan gaan met de kids! En zoals altijd laatste stop, vogels voeren! 

Update jongste in bed, nu de middelste voor haar “rust” moment (lees slaap moment… maar bij het horen dat ze gaat slapen wordt ze boos)

Deze week start de boeken zomer in Colorado! Wat inhoud dat er meer aandacht wordt besteed aan het (voor)lezen voor kinderen gedurende de zomer vakantie. De vakantie duurt hier vaak 2/3 maanden. Elk jaar staat er een boek centraal en de kinderen krijgen ieder een exemplaar! Dit jaar is het boek mouse mess. Een verhaal over een muis die in een huis woont en van eten houdt. Zodra iedereen in bed ligt komt de muis tevoorschijn en gaat op zoek naar eten, en maakt er een enorme bende van! Als openings feest voor het boek was er een speciale storytime dit keer. Kinderen mochten spelen en knutselen met eten! Stempelen met groentes, gekleurde cereal plakken in de volgorde van de regenboog en eieren gevuld met verf gooien tegen een canvas doek! 1 grote bende net als bij muis!

We krijgen gezinsuitbreiding!!! En denk dan niet gelijk dat mijn hostmom zwanger is ;) Nee, we krijgen een puppie! Om de jongste een beetje te laten wennen aan dit idee, staat de mand al klaar, een bak met water en speelgoed voor de hond! Zaterdag haalde mijn hostparents en de oudste 2 de hond op! Hudson heet hij, en is een goud gele labrador! Echt een schatje tot nu toe! En het liefste slaapt hij met zn grote vriend mitch de giraf ;)


Dit weekend hebben we in Denver Koningsdag gevierd! Aangezien wij niet zoals in Nederland vrij krijgen hebben we het zaterdag al gevierd! Samen met 6 anderen zat ik in de organisatie en hebben we er weer een gezellige boel van gemaakt! Oud Hollandse spelletjes en lekker Hollands eten! De hele week zag het weer er heel Hollands uit, regen en nog meer regen… maar we hadden het Colorado weer mee! Zoals altijd hier klopt er niks van de voorspellingen en zaten we lekker in de zon!!!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.