2e Aupair jaar, Au pair

Week 62

O men wat is het toch een schatje, Hudson de puppie ;)

Wat onzeker in het begin van de week, maar hij voelt zich steeds meer thuis aangezien hij nu gewoon alles van de grond opeet wat de kids laten vallen!

Een week van hele drukke kinderen en van playdates. Veel spelen met vriendjes en vriendinnetjes en eigenlijk allemaal kids van andere aupairs! Kinderen die contacten met andere kids, en de aupairs hebben ook lekker de tijd om te kletsen met elkaar!

Deze donderdag was natuurlijk Koningsdag! Iedereen was weer gekleed in oranje, en al de Hollandse snoepjes waren aanwezig! Van boterham met hagelslag naar pepernoten! Smorgens met de oudste mee naar school geweest om een spreekbeurt te geven over Koningsdag en Nederland. Beetje jammer was dan wel dat er een virus heerst en van de 6 kids waren er 4 ziek! Privé lesje dus voor de oudste en een andere jongen. Maar de meegenomen stroopwafels waren een hit! 

Dit weekend heb ik weer afscheid moeten nemen van een aupair… helaas wordt dit nu veel vaker werkelijkheid… vorig jaar waren er veel nieuwe aupairs in mei/juni/juli, en dit betekend dat het helaas niet de enige zal zijn… maar goed, geen afscheid zonder een goed feest! Doordat er een paar nog minder jarige zijn hebben we het gewoon bij iemand thuis gedaan. Lekker eten en drinken en samen zijn.

Is het jullie trouwens opgevallen dat ik vrij weinig heb geschreven over de winter…? De hele winter was het lekker! Hoge temperaturen en maar zelden sneeuw…. nou hou je vast!

Geëindigd met 30 cm sneeuw! En dat terwijl het de dag ervoor nog 25+ graden was!

Lang leven het weer in Colorado!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.