2e Aupair jaar, Au pair

Week 63

Een week die wat anders verloopt dan normaal, tenminste qua werk uren. Wat minder op vrijdag wat meer op zaterdag. Mijn hostmom heeft samen met 2 andere vriendinnen een tattoo event georganiseerd, iets met een spreuk over vrouwenrechten (vraag me niet precies wat…)

Wat hebben we deze week gedaan? Middag naar de Ikea geweest, gewoon omdat de oudste 2 het heerlijk vinden om in dat speelkamer te spelen! Playdate met 3 andere aupairs in het huis van ania (Poolse aupair) zie je het al voor je? 8 kids die rond rennen als gekke? Een voordeel, ze namen allemaal een middag dutje! Vrijdag lekker naar de dierentuin geweest en de vogels weer eten gegeven!

Vrijdag middag was ik vrij, maar het weer was zo lekker dag ik naar het park ben gegaan, en toevallig liep ik daar Hannah tegen het lijf! Een Zweedse aupair met een tweeling van 4 maanden! Lekker even knuffelen met de meisjes! Het voelt alweer zolang geleden dat mijn jongste zo klein was…. 18 maanden is hij alweer!

S’avonds was ik uitgenodigd door party, Mexicaanse aupair, voor een straatfeest! Ze vieren het Mexicaanse bevrijdingsfeest! Heerlijk gegeten en lekker bij kunnen praten met veel aupairs!

Zaterdag morgen ben ik met C naar ballet geweest! Wat is het toch leuk om te zien! Moet wel zeggen dat haar aandacht ver te zoeken was! Kletskous dat ze er is! 

Zoals vele wel weten ben ik een cultural care ambassadeur, en voor vandaar was ik meegevraagd om te komen helpen bij het promoten op een moeder verwen weekend! Samen met Miri, een LCC, hebben we 3 uur lang veel lol gehad en vele moeders er van kinnen overtuigen dat een aupair toch echt veel goedkoper en veel leuker en gezelliger is dan gewoon een kinderdagverblijf!


O en Check dit uitzicht dat we hadden! 15e verdieping!


-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.