2e Aupair jaar, Au pair

Week 67

Een week waarin we om eerlijk te zijn vrij weinig hebben gedaan… De temperaturen zijn zo hoog deze week dat het lekkerste plekje gewoon binnen in huis is…

Dinsdag morgen hadden we een playdate in een van onze favorite parken :) Ik had 4 kids! Mijn 3 kids en de puppie! Heerlijk gespeeld maar wel zorgen dat we om 10.30 weer thuis waren! Temperatuur was alweer boven de 30C.

Woensdag middag is er altijd een voorstelling voor de kids in de bieb. Deze week stond muziek centraal. Een verhaal verteld met muziek.

In het weekend was ik erg druk met het Chalk Art Festival wat werd gehouden in Downtown Denver. Zaterdag morgen ben ik geweest om het begin van alle tekeningen te kunnen bekijken, en vervolgens ben ik zondag begin van de avond weer geweest om het resultaat te bekijken! Prachtig zoals vorig jaar!

Zondag ben ik overdag samen met 4 andere aupairs naar Elitch Garden geweest. Dit is een pretpark wat midden in het centrum van Denver ligt. Het is trouwens het enige pretpark wat midden in het centrum ligt in Amerika!


En volgende week? 30 Graden en warmer! Zie je volgende week!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 67”

  1. Dag Lisa, Mooi verhaal! Vooral over dat chalk festival. Lijkt me heel mooi!!! Het is hier ook warm maar 10 graden minder warm: 20 graden…. Dank je Mirjam

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.