2e Aupair jaar, Au pair

Week 70

Nog 4 werk dagen en dan is het vakantie voor mij!!

Een week met record temperaturen van boven de 35 graden, en in combinatie met een storm die in de bergen hangt is het lekker benauwd hier in Denver!

De kids (E&C) zitten deze week voor 4 dagen in camp. Wat betekend dat ze van 9 tot 1.30 niet thuis zijn en ik alleen G heb! Maandag was het onze beurt om te helpen met rijden op het camp en wat dus betekende dat ik moest rijden. Samen met E&C en nog 1 ander kind zijn we naar een boerderij geweest een uurtje zuid van Denver. Heerlijk even de warmte ontsnappen, aangezien de wind lekker waait in de middle of nowhere!

Dinsdag met G naar Target geweest om verjaardagscadeautjes te halen aangezien C bijna jarig is!! Nog even lekker naar de bieb voor storytime en bij toeval een Nederlander ontmoet! Zij is hier net heen verhuisd vanuit een andere staat, en heeft een dochter die 1 dag ouder is dan G!! Toeval!!

Woensdag gingen de kids met oma naar camp en ben ik met G naar de Ikea geweest. E heeft aardig wat Lego ondertussen en het wordt steeds meer een ding om alles te sorteren. Tijd voor bakken!!


Donderdag heb ik de kids naar camp gebracht en ben ik weer met G naar de mall geweest want ik moest nog Canadese Dollars halen! Zaterdag ga ik op vakantie voor een week en oa naar Vancouver voor 3 dagen!

Vrijdag, vakantie!!!!! Yeah!!! Ik heb besloten om van Mn vakantie een aparte blog te maken om te voorkomen dat het een hele lange blog gaat worden! Dus binnenkort de rest van mijn vakantie!!! So far geniet ik heerlijk in Vancouver! Dinsdag door naar Seattle en vrijdag naar Portland.

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 70”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.