2e Aupair jaar, Au pair, Travels

Vakantie – Seattle

Yeah! En door naar de volgende stad!

Ik had nog even de zenuwen bij de grens van Canada naar Amerika, aangezien Canada inkomen niet bepaald makkelijk ging… En Yes, Gewoon in een keer goed! Papieren controleren, tas door de scanner, en 5 minuten later zat ik weer in de bus! Beetje jammer is dan dat de 4 chinezen in de bus iedereen ophouden aangezien zij nu problemen hadden met hun papieren…


Aangekomen in Seattle ben ik gelijk naar mijn hostel gegaan aangezien ik had afgesproken met Jaimie-Lee, een nederlandse aupair die 5 minuten van het hostel woont! Samen met haar ben ik naar de locks geweest. De sluizen in Seattle. Wilde zalmen steken over in een speciaal sluizen systeem.


Woensdag heb ik mijzelf “getrakteerd” op een ticket voor de hop on hop off bus… Normaal ben ik hier echt geen fan van, maar mijn benen waren al zo moe van 3 langen dagen wandelen in Vancouver en Seattle is nu niet bepaald plat… Na een rondje ben ik eruit gegaan en ben ik naar de Gumwall geweest. Ik had verwacht dat dit ontzettend zou stinken, maar eerlijk gezegd rook het best goed! Een combinatie van Pepermunt en fruit… Moet alleen niet bedenken hoeveel bacteriën er op die muur zitten! Na nog een rondje en veel foto’s gemaakt te hebben en gekeken waar ik er uit wil, was het tijd om terug naar het hostel te gaan want ik zou bij Jaimie-Lee gaan eten! Even wat anders dan eten in een restaurant.


Donderdag ben ik lopen naar Pioneer Square gegaan aangezien ik te vroeg was voor de hop on hop off bus. Seattle is prachtig, maar al die homeless umensen… Ik dacht dat er in Denver al veel waren maar hier viel mijn mond van open…


Door naar Pike place market. Een Vismarkt waar nog echt gegooid wordt met de vis van mannetje naar mannetje, en stond ik nou net weer op een k*t plek… De vis werd wel opgevangen maar had een gratis portie sushi op mijn shirt….


De eerste Starbucks werd geopend in Seattle op Pike Place Market, en laat ik nu altijd geluk hebben! Ik kwam binnen toen er 5 mensen voor mij in de rij stonden… Toen ik weer buiten kwam was de rij 200 meter!


Door naar de pier! Het weer was echt super lekker en geen wolkje in de lucht dus het uitzicht was prachtig! (Umh geen wolkje?, ja de foto was van woensdag al… ik upload in de bus en heb Mn laptop met foto’s niet bij de hand ;)) 


Vrijdag morgen ben ik de Space needle op geweest! Als je voor 9 uur gaat betaal je veel minder namelijk! En aangezien ik pas om 11 moest uit checken kon ik mooi met de vroege club omhoog!

Ik ga nog even genieten van het uitzicht!!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Vakantie – Seattle”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.