2e Aupair jaar, Au pair

Week 72

Vakantie zit erop! Of tenminste, bijna. Nadat ik maandag avond vrij laat thuis was (lees na middernacht) kon ik maar een beetje uitslapen, want ik had de kids beloofd dat ik zou mee gaan naar de parade! 4th of July! Ja en een dag dat we in Nederland niet vieren, maar beeld je in veel rood/wit/blauw, veel eten, fairs en vuurwerk als afsluiter in vele parken.

Vorig jaar ben ik naar het vuurwerk geweest, maar dat heb ik dit jaar overgeslagen. Moe en uitgeput nog van Mn vakantie… vanuit de tuin gekeken naar alles in de verte.

Deze week niet heel veel bijzonders gedaan met de kids. Het was elke dag over de 30 graden en iedereen was moe…

Woensdag avond ben ik naar een informatie meeting/klas geweest over het klimmen van een 14er. Voor alle niet Colorado mensen op mijn blog… Een 14er is een berg hoger dan 14.000 Feet (4250 meter ongeveer) Het klimmen van een den 14er staat toch echt op mijn Bucket list nog! Noem me gek of gestoord maar hè;) ik ga het doen!

Vrijdag werd mijn kleine meisje alweer 4 jaar! Ongelofelijk! Mevrouw wordt zo groot en zo wijs!


Ik de gek had me ingeschreven om vrijwilliger te zijn om 6 uur smorgens… De bubble run! Lekker schuim spuiten over mensen :)


Bridal shower weekend! Over 2 weken gaat onze aupair vriendin trouwen en samen met 3 andere aupairs ben ik bruidsmeisje! We hadden een heel plan gemaakt voor thuis omdat de bruid minder jarig is in Amerika, besloot ze om 3 dagen voor de bridal shower om te eisen dat we naar een 21+ kroeg zouden gaan! Dit wilde ze eerst niet door het risico… Plan omgegooid! Komt ze aan zegt ze: “ik moet naar een stripclub vanavond!” Haar verloofde had dit gezegd en een adres meegegeven en geld voor een lapdance voor haar 😂 gaf hij een adres van een vrouwelijke stripclub! Hahaha een groot blunder was het 🙈 We eindigde om 1.30 alweer thuis in ons bed!


Happy New week!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.