2e Aupair jaar, Au pair

Week 78

Weet terug van Chicago, terug bij mijn kids! Het is altijd zo grappig als ik zondags heel laat thuis kom en dan maandag ochtend ineens vanuit de kelder naar boven kom! De gezichtjes van Huh?!?

Het was deze week de laatste week dat Elliott nog niet naar school ging, dus vooral veel aan hem de keuze gelaten wat we zouden gaan doen. Veel in parken geweest om playdates te hebben met andere aupairs!

Wij hebben afgelopen zomer het Reading program gevolgd in de bieb en als prijs hadden de kids een boek en een envelop gekregen met kortingsbonnen! Er zat onder andere een gratis lunch in chick-fill-a! En ik had beloofd dat de donderdag voordat school zou beginnen we die zouden gaan inruilen! Een groot feest was het!

Zaterdag hebben ik een klein roadtripje gemaakt naar Nederland. Nederland in Colorado dan wel te verstaan! Ik was hier afgelopen winter al een keer geweest toen mijn zusje en vriendinnen hier waren, maar wilde het altijd nog een keer zien met zon in plaats van sneeuw! Zo gezegd, zo gedaan! 

Zondag morgen nog naar de gluten free market geweest, en flink wat kortingsbonnen kunnen meenemen!! 😁 ben en blijf een Nederlander!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 78”

  1. Hallo Lisa, ik vind het altijd leuk om je verhalen te lezen! Je hebt al heel wat gezien en beleefd! Fijn dat je het zo goed hebt, maar wat vliegt de tijd! Geniet er nog maar van. Van het land, het gezin waar je bent en de leuke contacten met andere au pairs! Lieve groetjes uit Houten, Jos en Marry

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.