2e Aupair jaar, Au pair

Week 80

De eerste week dat Elliott de hele dag naar school gaat! Vorige week was opstarten, 3 halve dagen en 2 hele dagen. Het echt anders… Na 1,5 jaar alle kids thuis te hebben gehad, is ineens Mn grote man alleen nog van het einde van de middag bij mij! Een heel schema is gemaakt voor wie wanneer Elliott naar school gaat brengen.

Ook vanaf deze week gaat Colette 2 dagen per week naar preschool! Hier hebben we gelukkig kunnen regelen dat wij in de ochtend een klasgenootje ophalen, en zijn moeder haalt ze dan weer op om 2 uur als de school is afgelopen! Aangezien Graham slaapt op dat moment is dat mooi meegenomen!

Dinsdag was helaas een pech dagje… Ik had net Graham op bed gelegd toen ik terug liep naar de keuken en flink Mn enkel verzwikte… gevolg?? Lekkere dinge en pijnlijke enkel (dat vervolgens een paar weken duurde)…. brace gekocht en dat is nu Mn beste vriend voor een tijd, zucht.


Die avond ook nog een aupair meeting in de Ikea! Mijn lcc (begeleider hier in Amerika) doet altijd 1 leuke activiteit als meeting, vaak in het weekend, en voor iedereen die er niet is door werk/vakantie kan naar de make-up meeting komen. Deze deden we voor een lange tijd in Starbucks, maar daar hebben ze ons weggestuurd 🙈 wij namen soort van de winkel over!

Vakantie is geboekt!! Voelt toch altijd weer lekker 😂 19 tot 25 oktober heb ik weer een week vakantie! En aangezien ik nu toch echt Mn laatste 6 maanden in ga wordt ik toch echt kritischer met Mn bestemmingen! Deze keer ga ik naar Nashville-Memphis-Dallas!

O ik had dit weekend ook nog wat verdrietigs… mijn auto is weg 😔 ik had een super lekkere bak, Toyota RAV4, maar hij is in Texas nu… De broer van mijn hostmom woont in Houston, en zijn auto is tijdens de orkaan/storm helaas overleden… En aangezien iedereen een nieuwe auto daar moet is er bijna niks te krijgen daar…. en wij kunnen met 2 auto’s ipv 3, al zal het wel even wennen zijn….

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.