2e Aupair jaar, Au pair

Week 82

Ik ben beroemd πŸ˜‚ Deze week heb ik als ambassadeur van cultural care iets super leuks mogen doen! Ik heb een week lang de Snapchat van mijn organisatie mogen overnemen en iedereen een kijkje mogen geven in mijn aupair leven hier in Denver!

Dinsdag ochtend hadden we wat haast… in 15 minuten alle kids aankleden, lunch maken en zorgen dat ze ook nog hebben ontbeten… druk! Na Elliott en Colette naar school te hebben gebracht hebben Graham en ik heerlijk een broodje gegeten in Starbucks 😁 Onze favoriete plek.

Nog wat leuks!!! Ik heb meer kentekens gekocht deze week! Ik spaar van elke staat dat ik ben geweest een kenteken. Alle staten in Amerika hebben hun eigen design! Tot nu toe ben ik bij met alle kentekens van de staten die ik tot zover heb gezien! Nog 4 staten te gaan de komende 6 maanden! Volgende maand vakantie in Tennessee en Texas, en daarna vakantie met de familie in Florida, en dan rond sinterklaas nog 2 dagjes nevada!

Zaterdag hadden we een mega aupair meeting! Met alle aupairs van cultural care hebben we een scaventer hunt gedaan! Helaas dit jaar niet in de prijzen gevallen, maar we hebben het heel gezellig gehad in ons groepje!


Zondag was een rust dagje. Door het vele lopen de dag ervoor met de hunt was Mn enkel er toch echt Klaar mee! Lekkere luie dag dus met filmpjes kijken, moet kunnen!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.