2e Aupair jaar, Au pair

Week 84

Het is alweer Oktober! Men! Nog 6 maanden en het is Pasen, en ben ik weer in Nederland… Heel dubbel, vanaf het moment dat we gematcht hebben met de nieuwe aupair en dus mijn vertrek datum vast staat, is er een bepaalde “stress”. Ik snapte nooit waarom aupairs zo aan het stressen waren de laatste maanden… Nou, ik snap het eindelijk! De lijst met plekken die ik nog wil zien is zo lang!

Maar wanneer kom ik dan naar huis?? Vrijdag 23 Maart 2018 vlieg ik (helaas toch wel) terug naar Nederland, om daar dan Zaterdag 24 Maart 2018 weer aan te komen… Tijden? Geen idee nog. Cultural Care boekt mijn vlucht terug, en die krijg je meestal zn 2 maanden van te voren.

Maar goed, deze week :)

Sinds begin 2017 gaan wij elke woensdag avond met veel aupairs frozen yoghurt eten. Tot deze week… Helaas kwamen we dinsdag tot de ontdekking dat tijdens renovaties aan de buitenkant een deel van de gevel naar beneden is gezakt! Sinds deze week dus maar overgegaan naar warme choco in Starbucks.

Deze week weinig bijzonders gedaan met de kids. Elliott gewoon naar school, Colette 2 dagen naar school en park met Graham. Het gewone leven!

Deze zaterdag was wel speciaal! Samen met 3 andere Ambassadeurs van cultural care waren wij uitgenodigd om in een panel plaats te nemen tijden het allee eerste “Aupair Life” event van cultural care! Samen met zn 80 andere aupairs (voornamelijk aupairs die hier korter dan 6 maanden waren) hebben we ervaring en tips uitgewisseld! Super leuk was dit! Ook kregen we een cursus van een HR manager over hoe wij als aupairs deze hele ervaring kunnen gaan gebruiken in onze verdere carrière! Gelijk ook meer even maar haar privé gepraat over hoe het werkt als ik hij cultural care in Amsterdam wil gaan werken :)

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 84”

  1. He Lisa…bedankt voor weer een verhaal…..Maar het is al eind november hier in Nederland…Sinterklaas en zijn Pieten zijn al weer in het land.
    Gr Judith

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.