2e Aupair jaar, Au pair

Week 85

Ken je dat gevoel? Dat je iets hebt gekocht voor iemand maar het nog 5,5 maand geheim moet houden?? Nou geloof me, ik weet zeker dat deze persoon mijn kano leuk vind, maar ben zo benieuwd!!

Deze week heb ik vrij weinig gedaan, zowel met de kids als voor mijzelf in het weekend.

Maandag lekker nagenoten van het Aupair Life Event van afgelopen weekend, en de vele complimenten van verschillende aupairs mogen ontvangen! Ook heb ik een nabespreking gehad met het aanspreekpunt van de ambassadeurs van Cultural Care! Ook zij waren allemaal heel tevreden over de eerste editie van het Aupair Life Event!

IMG_5334

Wisten jullie trouwens dat het deze week het de week van het dragen is! Voor 1,5 jaar lang viel Graham altijd in slaap in de Ringsling, maar nu hij groter en dus ook zwaarder is wordt het echt wel een ding. Sinds Elliott naar Kindergarden ging dit jaar ben ik gestopt met het in slaap vallen in de ringsling en gewoon lekker in bed. Het heeft even geduurd maar het gaat nu prima. Ik draag hem nog wel altijd 1 keer per dag. Het moment dat ik Elliott ophaal van school. Graham vindt het erg druk op het schoolplein en wilt het liefst dat ik hem optil… Dan dus maar lekker in de drager op mijn rug, en als hij net wakker is het liefste in de ringsling!

Oktober is de maand van Halloween! Zo ook in Nederland, maar hier toch wel over de top! De eerste zaterdag van Oktober is er elk jaar in Denver de Zombie Crawl. 16th Street wordt helemaal afgesloten (normaal rijdt hier een gratis bus heen en weer) en iedereen loopt verkleed of niet heen en weer als zombies! Ik niet hoor :) wij zijn al griezelig genoeg als aupairs

Zondag ben ik voor het laatst naar Elitch Gardens geweest, het downtown pretpark in Denver. Zij zijn alleen mei tot oktober open, wat dus betekend dat ik hier niet meer terug zal komen… Het eerste waar ik “afscheid” van moet nemen… Samen met mijn Nederlandse Aupair vrienden lekker een dagje achtbanen en natuurlijk Hollands lullen!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.