2e Aupair jaar, Au pair

Week 86

De eerste sneeuw is gevallen!!! Maandag 9 Oktober 2017 is een feit! Het is nog niet veel, en het blijft niet liggen aangezien de grond nog echt veel te warm is… Van 25 graden in het weekend naar -1 op maandag.

Tja voordat ik dit vergeet… Onze maandag begon heel lekker… 7.03, 3 minuten nadat mijn wekker was afgegaan… Bah, harde knal buiten… Het klonk voor ons allemaal als het zoveelste auto ongeluk, maar niks was minder waar. Hier in Amerika lopen vele elektriciteit kabels nog gewoon door de lucht naar de huizen. In onze wijk was een van de hoofdkabels bezweken door de sneeuw die erop lach, en is gebroken. Maar doordat het sneeuwde waren er veel meer problemen met de elektra… Gevolg was dat we bijna 24 uur zonder Stroom hebben gezeten. Overdag was het nog prima te doen aangezien de zon scheen. S’avonds hebben we besloten om toch maar alle spullen in te pakken en naar het huis van oma te gaan. Zij was net toevallig die ochtend vertrokken naar Texas!

Door de sneeuw en de elektra problemen hebben we lekker geluncht bij chick-fill-a aangezien we niks konden koken/opwarmen, en s’middags na schooltijd lekker gespeeld bij de Ikea.

Ik heb deze week wat ontdekt… En wist even nog niet zo goed hoe ik mij hierbij moest voelen… Ik heb het formulier ontdekt om mijn vlucht naar huis te kunnen boeken. Ik heb het nog niet ingevuld, maar sinds ik weet dat het er is… Zucht!

IMG_5495

Zaterdag heb ik weer eens een roodtrip gedaan, de bergen in naar Maroon Bells. De 2 auto’s die wij nu hebben zijn beide niet geschikt voor de bergen, maar oma is op vakantie en wij hebben haar auto! Deal gesloten met oma dat ik haar auto mag lenen voor een tripje, als ik haar zou komen halen van het vliegveld volgende week! Goed geregeld!
Samen met een Belgische aupair lekker Touren in de bergen, ik hou er van!

En op de terugweg nog een stop op the great divide op grote hoogte!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.