2e Aupair jaar, Au pair

Week 90

De week waarin mijn definitieve vertrek datum bekend is geworden… 23 Maart vlieg ik weer naar Nederland… Iets wat ik langer weet aangezien ik vanaf augustus al weet wanneer de nieuwe aupair aankomt, en wanneer ik dus ga vertrekken. Maar afgelopen maandag heb ik het formulier ingevuld, en tot ieders verbazing had ik dinsdag ochtend al een mail met de gegevens van mijn vlucht!

Sinds ik de email heb met de vliegtickets ben ik wel meer aan het stressen. Gaat alles wel passen in mijn koffers, wat gaat er mee, moet ik nog dingen halen die ik graag mee wil nemen en hoeveel kost het uberhaupt om mijn koffers mee te nemen…. Ik kwam met 1 koffer, maar dat gaat nooit passen! Gelukkig hadden mijn zusje en vriendinnen vorig jaar met kerst (ze kwamen langs voor 2 weken) 2 extra koffers meegenomen, dus die hoef ik in ieder geval niet meer te kopen. We gaan het zien.

Vorige week was het hier al een ziekenboeg en hebben we de Florida vakantie moeten cancelen, maar helaas ging het deze week niet heel veel beter. Dinsdag waren zowel Graham als Colette niet te pruimen. En woensdag zaten ze alle 3 ziek op de bank! Laat deze griep maar snel weg zijn…

Ook zijn deze week de verbouwingen in huis begonnen! Muurtjes dicht maken, nieuwe deuren, aanbouw aan het huis en de open haard vernieuwen. Plannen zijn prachtig, nu moet het nog worden uitgevoerd.

Dit weekend kwam een vriendin uit Seattle! We hadden gepland om rond dezelfde tijd te landen (omdat we uit Florida zouden komen), maar gelukkig kon oma in de middag oppassen op de kids, zodat ik haar alsnog kon oppikken van het vliegveld.
Samen hebben we een dag doorgebracht in downtown Denver, en een dagje in de Rocky Mountains!

IMG_E6086

IMG_6885IMG_6886

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.