2e Aupair jaar, Au pair

Week 91

Mag ik jullie even een goede up-to-date foto van mijn kids laten zien :) Een paar weken geleden hebben we met de hele familie foto’s gemaakt!

OQYS9438SDAR0896YBDN0965

De komende weken zullen de blogs niet heel denderend zijn. Door de verbouwing leven wij veel buiten huis. Naar de het park of als het te koud is dan gaan we naar museums. Voor het middag slaapje gaan we elke dag naar het huis van oma die 10 minuutjes veder op woont, en verhuizen we dus ons hele hebben en houden :)

Dit weekend heb ik wel een super leuke trip gemaakt! Samen met 2 andere Nederlandse aupairs ben ik naar de paint mines geweest! Op z’n 1,5 uur rijden zuid van Denver ligt een gebied waar vele grote rotsen liggen in de middle of nowhere. Door de verschillende temperaturen in de jaren, zijn er laagjes ontstaan. Gele lagen zijn de drogere jaren, en de donkere lagen voor de natte jaren. Door het beetje sneeuw (2/3 cm) van afgelopen week waren de rotsen vochtig en waren de kleuren niet 100% goed zichtbaar, maar alsnog hele mooie plaatjes kunnen maken!

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 91”

  1. Bedankt voor al je mooie weekoverzichten! Wat een mooie foto’s met de kinderen, ik kan me indenken dat het moeilijk is om uit dit gezin en deze omgeving, waar je zoveel mooie dingen hebt beleefd, weg te gaan!
    Nog hartelijk bedankt voor je lieve kaart en wij wensen jou natuurlijk fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2018 toe!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.