2e Aupair jaar, Au pair

Week 94

Even een kortere update van deze week, maandag tot zaterdag. Waarom?? Zondag gaan we voor een week naar Tampa Florida! En nu kan ik die vakantie gewoon in een blog doen :)

Sinds deze week hebben we een nieuwe aannemer voor de verbouwing… De vorige deed totaal niet aan communicatie en ook zijn tempo lag zo laag dat we ons zorgen gingen maken. Het zou mid December af zijn, maar alles ligt helemaal open hierbinnen, en ook aan de aanbouw is nog niks gedaan… De nieuwe aannemer is zoveel sneller, en communiceert tenminste! In 1 week tijd is de hele openbaar af, en ook alle binnenmuren zijn zo goed als af, op schilderen na wat hij gaat doen als wij weg zijn zodat de kids er niet verongeluk tegenaan kunnen lopen.

Doordat de aannemer dus zo druk bezig is geweest zijn wij veel buiten huis geweest. Oudste op school, en ik deed playdates met de kids of we waren in een museum.

Ook dit jaar weer een paar kerstkaarten de deur uit gedaan, en weet je wat ik leuk vind aan Amerika? Stop ze in je brievenbus met vlaggetje omhoog, en de postbode neemt ze voor je mee naar het postkantoor! Ideaal!

Deze week heb ik ook nog een hoofdstuk officieel afgesloten. Als je Aupair bent, moet je naar school. Deze week kwam het definitieve akkoord dat ik dit voldoende had gedaan, en dus alle eisen van mijn visum heb voldaan. Check!

Zaterdag had ik een veel te volle dag… S’morgens Aupair kerst meeting (had vrijdag al appeltaart gebakken). Daarna nog gewerkt vanaf 3 uur tot 8 en toen was oma zo lief om mij over te nemen, want ik had s’avonds nog een Sinterkerst meeting met alle Nederlandse aupairs in en om Denver! Super gezellig!

En morgen? Vakantie!!!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.