2e Aupair jaar, Au pair

Week 97

Kerst = Alarm om 4.30…

Ja echt waar. Ik had mijn alarm om 4.30 gezet. Dit omdat ik heel graag de kids wilde zien als ze wakker zouden worden en dus een berg onder de boom zouden aantreffen. Gisteren waren ze om 5 uur allemaal wakker, dus beter te vroeg naar boven dan te laat. Natuurlijk sliepen de kids nu netjes door tot 7 uur… Maakt het uit, was super om de koppies te zien!

IMG_7032.JPG

Lekker ontbeten, en terug mn bed in… Was toch wel erg vroeg!

S’middags hebben we niet veel bijzonders gedaan. We hebben een parade gekeken op tv, en het avond eten voorbereid. Kerst dinner? Taco’s :) Toch echt wel een lievelings gerecht van iedereen hier!

Dinsdag was weer een gewone dag. Ze kennen hier geen tweede kerstdag zoals wij dat kennen en dus was het een gewone werkdag voor iedereen. Zo dus ook voor mij!

We zijn vooral thuis gebleven deze week. Het vriest buiten, en alle indoor plekken zijn zo druk in de vakantie! Mij niet gezien! Met een beetje hulp van oma komen wij de winterbreak wel door!

Oud jaars weekend! Dit jaar zijn we met Nederlandse meiden naar een bescheiden Amerikaans huisvest geweest, en rond 11 ben ik met een van de meiden naar mijn andere aupair vrienden gelopen die downtown in de kou stonden. Rond midden nacht was de temperatuur alweer -13, en stonden we te blauwbekken op straat! We hadden in de $store wel heatpacks gekocht, maar we snapte precies waarom ze maar 1$ waren!

IMG_7160

Voor nu, Happy New Year, en vergeet niet :) over een kleine 3 maandjes ben ik weer in Nederland!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.